Bilo bi lepo da si ti u pravu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
-
-
Originally posted by AK47 View PostZabija ga masina veceras smije li ko po avatar evo sad odmah,prekida post vecerasOriginally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZabija ga masina veceras smije li ko po avatar evo sad odmah,prekida post veceras
Remzika ili Ozil.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Topdzija View PostSmem ja! Skidam ovu lepu gospodju sa avatara ako on da gol!
EDIT:Moze sa obojicom u sedam dana,ako vi dobijete ja nosim prvo od jednog pa onda od drugog ako se slazeteZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Dinko View PostPre bih Volkota stavio u spicu nego ovog Balvanasigpic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostBrate ja bi tebi stavio RVP-a,Adebayora,Clichya,Fabregasa,Nasria ali moram se malo potruditi jer ih ti sve gotivis
EDIT:Moze sa obojicom u sedam dana,ako vi dobijete ja nosim prvo od jednog pa onda od drugog ako se slazetesigpic
Comment
Comment