Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Ja sam milion puta rekao da zelim Suareza u Arsenalu i zelit cu ga dok god mi se bude svidjalo kako igra, a ima nacina da se forsira transfer. Kada ti hoces nesto to se rijesi unutar pet dana, samo se cifre razmjenjuju i nadje se to na pola puta...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
-
Squawka Football @Squawka 16m
Aaron Ramsey has scored, created a chance or assisted a goal once every 44 mins in the EPL
Giroud je takodje najkreativniji napadac u ligi sa 17 sansi stvorenih.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Sve je moguce, mada on je duze vreme povredjen i ko zna sta se desava tamo u Milanu, ali pre ocekujem da Balotelli ode, nego Faraon, ali sto da ne, realno pojacanje, samo gde bi igrao...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ali vi igrate formaciju bez krila, sa generalno 5 veznjaka od kojih 3-4 ofanzivna. Ja ne vidim da ce Ramsey, Santi ili ne daj boze Ozil na klupu zbog toga, a Ramsey i 'ajde on moze da igra centralnog veznog, to mu je i prirodna pozicija, pa da Faraon udje u pricu, ali onda ne vidim Jacka, ali ako on igra, onda nema Flaminija, a ako nema njega, onda je to preofanzivno.
Jedino da ti ljubimac Giroud ode na klupu...sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Ne zajebavaj Freskaro, nama ce se sigurno neko povrediti, nema sanse da svi oni budu zdravi i sposobni da igraju. Prvo Jack koji svaku drugu-trecu propusti jer mu se clanak naduje, k'o traktosrku gumu da ima u njemu..."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ma dobro, samo kazem da Faraon nikako nije za klupu, treba njega tu uglaviti ako dodje. Ja ni ne znam sta ce Wenger da juri u januaru, da li napadaca, back up, ili desnog beka ako Sagna ne produzi.sigpic
-Jürgen Klopp
Comment
-
Neki spominju da ce Jack odsustvovati 6 nedelja.
Sad citam Twitterase, svi hvale Schneiderlina iz Southamptona. I inace imam visoko misljenje o njemu, valjalo bi njega pojuriti ako se u Nemackoj nista ne napravi."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by maliajnstajn View PostPocele su price o El Faraonu
Navodno hoce da ide i mogao bi biti kupljen za 25m funti..sigpic
Comment
Comment