Originally posted by Dale
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman91 View PostPovredio clanak cini mi se, opet.
Gledam na fantasyu nije pisalo ni da je upitan , pa mi zato nejasno , ali sam pretpostaivo da je povreda :/
Hvala Freshko .
Comment
-
Vrlo bitna 3 boda .
Svaka cast momcima... Pravi se razlika na tabeli .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Fino fino, Remzika je ucinio da mi gosti misle da sam mentalni slucaj kolko sam skocio kad je opalio
Odmjereno danas, Suki i Dani se nisu vidjeli do zadnjih 15-ak min kad su se ovi nasi umorili pa nisu vise mogli da ih ganjaju kako treba
Imamo +5 na prvog pratioca, a ako Spursi sutra dobiju bit ce +3 ili Evernton ako uzme 3 boda bice +4sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Sto smo se pokvarili, pobedili smo u tako velikom mecu, a niko da pohvali igrace. Ne valja nam to! Ja sam gledao samo prvo poluvreme i bio sam veoma zadovoljan igrom. Drago mi je da nismo primili gol, a pre meca sam se plasio nase tanke klupe.
Santi je postigao sjajan gol, odlicno se snasao. Ramsey standardno odlican, kakvu golcinu je zavukao svaka mu cast!
Sta je sa Gibbsom posto sam video nesto da se povredio? Koliko odsustvuje?Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
No team has ever lead the Premier League by 5 or more points after 10 games in a season. Arsenal are the first team to achieve it in the history of Premier League.
Arsenal have scored in every league game this season and have scored the opening goal in nine of their 10 Premier League games so far this season.
Spoiler
Razlog ove brzine fudbala, ja s pravom mogu reci da nije ni Ozil ni Cazorla ni Remzi, vec Rosicky. Covjek toliko ubrzava igru da je to nenormalno. Sa svoje 32 godine od svih igraca na terenu on najvise vrsi presing. A razliku juce u brzini fudbala su napravili Rosicky i Giroud, tako sto su razmjenjivali duple pasove i tako tjerali LFC da ganja duhove po terenu..
150th career assist for Mesut Özil yesterday. He's definitely the king of assists.
Maroune Chamakh played against his old team and he lost 0-2..
Kolo Toure played against his old team and he lost 2-0.
Robin Van Pussy to play against his old team next weekend..
Spoiler
Jebiga nismo imali ozbiljne protivnike, tako da do kraja godine cemo vjerovatno da se borimo za opstanak u ligi uopce...sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment