Originally posted by Dinko
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Gde bi igrao ako nam ostane ista ekipa? Zelim ja da se on vrati ali sredina nam je vec ok.
Treba nam odbrambeni igrac...sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Za neke igrace se ne postavlja pitanje da li ima mesta, Cesc je jedan od njih. Uostalom, Santi vec ima 28 godina, a Jack i Remzika tek treba da grade karijeru.Last edited by Wilshere_10; 24-10-13, 23:45."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Sta znam, po meni je Matuidi nerealan za vecinu timova, jest' da mu istice ugovor, ali sam ubedjen da ce ga produziti, ne vidim sto ne bi, velike ambicije PSG ima u Evropi...sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
-
Originally posted by Freshman91 View PostSta znam, po meni je Matuidi nerealan za vecinu timova, jest' da mu istice ugovor, ali sam ubedjen da ce ga produziti, ne vidim sto ne bi, velike ambicije PSG ima u Evropi...
Mogao bi se Blaise uzeti za nekih 20-ak miliona, i to je mnogo u januaru, ali ta cifra ga sigurno dovodi."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by Wilshere_10 View PostDobro, ti si uvek tu da mracis situaciju, tako da ono...
Mogao bi se Blaise uzeti za nekih 20-ak miliona, i to je mnogo u januaru, ali ta cifra ga sigurno dovodi.sigpic
“We have to change, from doubters, to believers, now.”
-Jürgen Klopp
Comment
Comment