Originally posted by maliajnstajn
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Joj Gangaro zar nisi citao moja silna finansijska izvjseca? ccc
Ima se preko 50 m za Suljagu da se ponudi, a ako prodje taj transfer to ce biti najveci transfer koji je platio jedan klub na ostrvu, al opet tesko bojim se da nama nece htjet prodat za 50m, a da ce ga prodat nekome za manje pareLast edited by maliajnstajn; 13-10-13, 14:59.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Pogbu juri Wenger godinama, jos dok je u Unitedu bio htio ga je, pa cemo da vidimo. Wadsonu sam ja rekao prijr dva mjeseca da je veoma moguce bilo da se sljedece ljeto zaganja Pogba, jer Flamini je privremeno rjesenje..
Sto se tice Sime Vrsaljka, Boga pitaj kolko bi nas Maminjo za njega odero, al da je dobar jeste. Kod mene je na menadzeru uvijek medju prvim transferima
Ja smjos uvijek stojim pri svom da ce prva meta od Svaba sljedece ljeto biti Reus, pa onda Draxler. Tesko da ce obojica doci ali bit ce oni medju metama sigurno. Mnogo zavisi i od toga koji ce napadac doci u klub, moja najveca zelja je Suki, al tesko.sigpic
Comment
-
Jurice se Lars Bender, siguran sam, cim mu postane aktivna klauzula od 14m. Gundo mozda?
Inace Aki, Vrsaljko je u Genoi, ovog leta otisao iz Dinama, bese cena oko 5m valjda.
A Pogba bi bio fenomenalno resenje, naslednik silnog Patricka."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Originally posted by KingEric7 View PostPogba, Rojs (Draksler bek ap) i Suarez. Preko 100-ke realno.
Inace evo sad vidjeh da je Sime u Genoi. Znaci nece bit dosadnog Maminja da se pregovarasigpic
Comment
-
Симе, кошта 10 милиона, тако нешто је Прециози говорио када се нешто Интер за њега интересовао и готово сам сигуран да ће он у Милано.
Што се Погбе тиче не верујем да ће те га ви довести ако уопште негде тај догодине буде и ишао, лагано вас престиже Реал или тако неки, а исти тај Реал се већ овог лета интересовао за њега, а како овај игра све боље не видим зашто се не би и следећег лета интересовали. Но продужиће Пол уговор са нама највероватније до 2018. тако да оно...пиши одмах пропало, мада опет се не зна шта све до следећег лета може да се догоди, али са ове тачке гледишта данас баш тешко.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostСиме, кошта 10 милиона, тако нешто је Прециози говорио када се нешто Интер за њега интересовао и готово сам сигуран да ће он у Милано.
Што се Погбе тиче не верујем да ће те га ви довести ако уопште негде тај догодине буде и ишао, лагано вас престиже Реал или тако неки, а исти тај Реал се већ овог лета интересовао за њега, а како овај игра све боље не видим зашто се не би и следећег лета интересовали. Но продужиће Пол уговор са нама највероватније до 2018. тако да оно...пиши одмах пропало, мада опет се не зна шта све до следећег лета може да се догоди, али са ове тачке гледишта данас баш тешко.
Juce sam citao izjavu Chiellinija da je "ostanak Pogbe u Juveu realan koliko i postojanje Deda Mraza", nesto na tu foru. Doduse, to je bilo na MONDO-u, ili tako nesto, pa ne znam koliko je informacija tacna."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Izasao je taj interviju sa Chieliniem u Daily Mailu.
Nije nemoguce da Wener privuce Pogbu samo na svoje ime, ali opet ako se tu ukljuci Real sa svojim kreditnim finansijama tesko ko moze parirat tome..sigpic
Comment
-
Ма неће Погба завршити каријеру код нас то је сигурно, само не видим Арсенал као његов следећи степеник уз сво поштовање према истом јер реално у најмању руку исто може да добије у Торину као што би добио код вас, наравно ако изузмемо трофеје којих би сигурно више било под Алпима.
Реал је његова следећа реална дестинација ако овако настави да се спрда са појмом котрљања лопте.
ЕДИТ: То је поента Кјелинијеве изјаве, шта се уосталом он пита око трансфера, више је изјава ишла у смеру да похвали свог колегу.
Comment
Comment