Ziru ti je 192 a Anri je 188 tako da nije visina problem nego tezina
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Gangrena View PostRemzika i Wilshere jesu poceli kao CM-ovi i stvarno su davali extra partije pre Remzikine povrede . Samo je sada problem sto nam je ta pozicija natrpana igracima i to bas solidnim tako da profa mora da ih gura napred cisto zbog njihove snage i fizicke spreme. Mladji su od Flaminija i Artete i mogu da pokriju veci deo terena . Meni se iskreno svidela Remzikina igra sinoc na tom desnom krilu i sto se mene tice moze i tu da igra . Wilshere je malo vise agresivniji ove sezone i nekako bi ga najradio stavio u tandem sa Artetom i Flaminijem na CM poziciji cisto iz razloga sto mi se cini da tako najvise pridodaje ekipi ili eventualno ga staviti u rotaciju ne znam ni sam vise . Skoro nismo imali ovako kvalitetan kadar na sredini terena tako da mi je svejedno ko ce igrati samo mi je bitno da se konacno vide rezultati Sto se Akijevog drvosece tice nije toliko los koliko ga pljujemo po meni fali mu samo malo brzine , ima kefalo za pas zna da se postavi samo da se malo vise krece i bio bi ful ." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
"Honestly, I would love to be here forever because it would mean I am immortal."
Last edited by Bonomo; 03-10-13, 17:58.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Ves View PostNe bih se slozio da nam je CM pozicija, kako kazes, natrpana. Kojim to igracima? Osim Artete, Remzija i Dzeka nikom to nije primarna pozicija. Jedino pokojni Dijabi. Ali njega, kao ni mladog Zelalema ne racunam. Flamini je DM, a svi preostali su AM. Uostalom, ti i da jesi u pravu, dolaskom Kazorle jedan od njih dvojice ispada iz prvog tima. Sa ovom, kako neko napisa, "jelkom", iz prvog tima ispada Volkot, a Arteta, Dzek i Remzi se rotiraju, tj. jedan ne igra. Medjutim, ovdje je problem ukoliko Flamini nije spreman, jer sa jelkom ta pozicija koju on igra ne moze biti pokrivena Artetom ili Remzijem, jer je potpuno defanzivna, ne ona poludefanziva sa ranijom taktikom. Ja sam na Frimponga racunao, ali tog decka nema nigdje.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostArteti,Remziki,Vilsheru,Flaminiju i Diabiju je CM primarna pozicija . Flamini je uvek bio CM sa malo defanzivnijom igrom ." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Originally posted by Ves View PostDakle Arteta, Remzi i Dzek, kao sam i rekao. Flamini igra DM, on sigurno nece igrati ispred te pozicije, a Dijabi je, jbg, Dijabi.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostFlamini je izbacio jednog Gilberta Silvu na toj CM poziciji i odigrao je cini mi se celu sezonu u tandemu sa Fabregasom . I sama taktika nam je 4 2 3 1 on igra CM-a samo sa defanzivnijim zadatcima .." I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
Comment