Hoce neko u avatar na nedelju dana da ce Jack na klupu kad se Santi vrati?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Sto je najjace , meni Wilshere u zadnjih par utakmica igra bas bas solidno .. Ne onako kako moze , ali sasvim pristojno , vremenom ce biti na onom svom visokom nivou
A i da je 5 puta losiji , ja ga nikad iz postave ne bih izbacio , pogotovo ako mu je Ramsey konkurent za tu poziciju , koliko god Ramsey trenutno dobro igrao ..
Comment
-
Originally posted by Dale View PostSto je najjace , meni Wilshere u zadnjih par utakmica igra bas bas solidno .. Ne onako kako moze , ali sasvim pristojno , vremenom ce biti na onom svom visokom nivou
A i da je 5 puta losiji , ja ga nikad iz postave ne bih izbacio , pogotovo ako mu je Ramsey konkurent za tu poziciju , koliko god Ramsey trenutno dobro igrao ..
Comment
-
Originally posted by PRINCE View PostI ti bi Remzija koji je u zivotnoj formi stavio na klupu, a Dzek bi ti igrao ?
Da skratim , od svih igraca Arsenala samo Mesuta biram ispred Wilsherea , i kad bih morao birati izmedju Jacka i Santia bilo bi neizvjesno ..Last edited by Dale; 23-09-13, 21:48.
Comment
-
Jack na klupu samo kad hoce da odmori malo
Ljudi sta je vama pa profa je trpio skoro godinu dana Ramseya koji je licio vise na drvo nego na fudbalera,a da ne istrpi klasu kakva je Wilshere,pa razmislite malo...rotacija ce biti,ali i u losoj formi ide Jack u prvu nema tu staZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Jack ako se vrati u top formu, ostali mogu samo greskom da igraju ispred njega, posto je u timu ubedljivo najkompletniji veznjak. Najverovatnije Flamini leti, a Jack ostaje i igra ball winning-a. Bolje i to nego da sedi na klupi, tu sigurno ne bi napredovao, a i kroz tu poziciju sigurno moze da poboljsa passing range."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Ali nazalost , jos se nije pokazao kao dobar doktor
Nek Abou bude zdrav jedno bar 3-4 mjeseca u kontinuitetu i garant ce ga Arsene vratiti u zivot
Comment
Comment