neka neko postavi neki dobar stream ako nadje za veceras za nas mucene koji nemamo Arena sport...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Originally posted by Tazz View Postneka neko postavi neki dobar stream ako nadje za veceras za nas mucene koji nemamo Arena sport...
evo na ovom sajtu možeš naći dobre linkove kada krene tekma, ja tu najčešće gledam kada nemam direktnog prenosa na TV-u
Comment
-
Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Gibbs, Flamini, Ramsey, Wilshere, Ozil, Walcott, Giroud.
Subs: Fabianski, Vermaelen, Monreal, Jenkinson, Miyaichi, Hayden, Akpom" I really like Arsenal. But you, do you like Arsenal? Or just Arsenal with trophies? "
Comment
-
Dobro je krenulo za nas u Ligi Sampiona... Remzika je lud ove sezone .
Koji preporod breee... Samo sibaj!sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Igrali smo danas onoliko koliko nam je bilo potrebno. Konacno da je Walcott dao gol, nadam se da ce se raspucati u buducnosti. Ramsey u svom stilu kao i uvek.
Ja jos uvek nisam zadovoljan Wilsherom, dosta lopti gubi, komplikuje i ponekad dosta dugo drzi loptu u svom posedu.
Jako cekam da nam se oporave Arteta,Podolski i ostali, najvise cekam Cazorlu. Jedva cekam da vidim tandem Cazorla-Ozil.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Nama trenutno nedostaju Santi, Rosicky, Poldi, Ox, Diaby i Sanogo, a Verma je tek izasao iz povrede. Klupa bi onda bila itekako dobra, bilo bi igraca da promene tok utakmice s klupe, i mislim da nam je to trenutno najveca boljka. Naravno, konstantnost ce se videti kako vreme prolazi, a i ako imamo neke ozbiljnije ambicije, mora da se dobijaju veliki mecevi, sto prosle sezone nikako nismo radili."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
Comment