Necu se ja pederisat oko loophole-a u nasoj opkladi. Zna se da ja vazda pricam u funtama i izgubio sam opkladu posteno. Maricu biraj mi avatar za naredne dvije hefte. Jebe mi se sto nije potroseno 50m funti ipak je dosla zvijer u obliku Ozila. Stoga izgubio sam
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Arsenal London
Collapse
X
-
Kad sam video na sajtu da je konačno zvanično dobio sam erekciju ! Profo sve ti je oprošteno , o ovome sam pričao dve godine na forumu jedan igrač godišnje ali vredan , stara Fergijeva taktika sa kojom je izgradio Mančester. Svake godine po ovakav transfer sa tim da zadržimo najbolje igrače i da se otarasimo deadwooda i ja sam happy. Za backup i rotacije da se forsiraju klinci i do jaja bre. Nego šta mislite kako će nam sad izgledati AM trojka ?sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Originally posted by Gangrena View PostKad sam video na sajtu da je konačno zvanično dobio sam erekciju ! Profo sve ti je oprošteno , o ovome sam pričao dve godine na forumu jedan igrač godišnje ali vredan , stara Fergijeva taktika sa kojom je izgradio Mančester. Svake godine po ovakav transfer sa tim da zadržimo najbolje igrače i da se otarasimo deadwooda i ja sam happy. Za backup i rotacije da se forsiraju klinci i do jaja bre. Nego šta mislite kako će nam sad izgledati AM trojka ?
Ozil 10-ka, to se podrazumeva, sto bi znacilo da ce Santi levo. Dok nas povrede ovako unistavaju, Walcott ce desno, i ocekujem da to mesto zadrzi, kapiram da ce sad bolje igrati.
Mene brine dvojac u veznom redu, ne mogu to da budu Jack i Remzika, gre'ota da Jack igra nekog zadnjeg veznog/deep lyinga, a Remzika je dobar na box-to-box. Steta za Jacka da tu propada."Once you leave Arsenal, you can only go down, really." - Jack Wilshere
Dakle, ti si portir!
Comment
-
Krenuh pisat` post da nam je bilo daleko potrebnije dovesti dostojnu rezervu sagni, jednog osrednjeg štopera, krljača na sredini i konkurenciju za žirua.. medjutim odustaću od toga da ne bi kvario pozitivnu energiju i euforiju oko Ozila (na čijoj poziciji već imamo dovoljno solidnih igrača: wilshira,cazorlu,ramseya,artetu,rosickog..)
Sve u svemu, mislio sam da neće doć niko a došao je KLASA igrač.
Wenger je pokazao da je konačno spreman dati veći novac za nekoga i to me najviše raduje.
Što već reče neko prije mene, ovaj transfer možda neće donjeti titulu ali će se na sam klub gledati drugačije od danas. Ovako nešto je bilo potrebno. ;)Last edited by el hombre; 03-09-13, 04:40.
Comment
-
Ja sam presrecan . Dosao nam je klasa igrac . Znaci verujem da ce od sad stvari biti bolje... Ne moze sve preko noci ali ovo je ogroman korak za nas. Za Dembu sam i znao da nece doci posto je to ipak Murinjo. Radije bi ga ostavio na klupi da trune nego da ga proda najvecim rivalima .sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
http://www.givemesport.com/375570-ar...n-deadline-day
Sinoc se jos radilo na dovodjenju Bentekea,Runija i Pastorea prema ovom izvoru, ali kao sto znate bezuspesno. Da se 1 od ova 3 igraca doveo pored Ozila bilo bi zaista zestoko.Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
Comment