Originally posted by Prince
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ae da lozana bude na max[emoji3]
Sancho na 10+ godina ili Mesi na par sezona?
U prvom slucaju dobijamo tim koji ce rasti narednih sezona i biti next big thing a u drugom slucaju dovodis jednog od najboljih svih vremena koji te odmah stavlja na mapu kao konkurenta za sve titule. Mesi, Bruno i Pogba da povedu mladje snage a onda Greenwood i ostali da preuzmu.
Na kraju znam da ce buti totalno razocaranje, nioo od njih dvojice ali jbg, mozemo se zavaravat koji dan[emoji23][emoji23][emoji23]Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
-
Junajted je stao uz Megvajera, po svemu što znamo do ovog incidenta uvijek je bio profesionalac i nije upadao u probleme (inače bi mu iskopali već nešto ovih dana). Koliko znam njegova odbrana je da su mu sestru napali, kao da bi se bilo ko od nas drugačije ponašao u toj situaciji. Pogriješio je očigledno ali mislim da mi malo znamo šta se tu sve desilo, čak i sa ovom presudom.
Sankcija mu moze biti što kaze Prince skidanje trake, vjerujem ni to ako se pokaze da je presuda pogrešna. Na stranu što ga je podrzao Junajted (što je dobar indikator da su sigurni da je Megvajer u pravu), podrzao ga je i Sautgejt i stavio na spisak reprezentacije za naredne mečeve. Nakon presude ga je skinuo naravno ali mislim da nije gotovo ovo još, ide zalba Megvajerove odbrane.
Opet se srušio Dejli nadam se da će sad da se penzioniše. Dobar igrač i dobar likLast edited by BorisUnited99; 26-08-20, 01:26.
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostAe da lozana bude na max[emoji3]
Sancho na 10+ godina ili Mesi na par sezona?
U prvom slucaju dobijamo tim koji ce rasti narednih sezona i biti next big thing a u drugom slucaju dovodis jednog od najboljih svih vremena koji te odmah stavlja na mapu kao konkurenta za sve titule. Mesi, Bruno i Pogba da povedu mladje snage a onda Greenwood i ostali da preuzmu.
Na kraju znam da ce buti totalno razocaranje, nioo od njih dvojice ali jbg, mozemo se zavaravat koji dan[emoji23][emoji23][emoji23]Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
"What I'm told right now is there is no suggestion that Harry Maguire will have the captaincy taken from him.
"Manchester United have been as supportive as any club could possibly be in these circumstances.
Last edited by BorisUnited99; 26-08-20, 12:28.
Comment
-
Za Utd je uvijek druga cijena[emoji23][emoji23][emoji23]
Tek sad cistam da Kavani nije presao u Benfiku. Ja bih ga doveo u Utd ako je spreman da bude u rotaciji. Pregrst iskustva a mislim da ima jos fudbala u njemu, opasan strijelacLast edited by Miki28; 26-08-20, 14:30.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment