a zasto valensija ne bi ponovo igrao desno krilo? realno...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Zato sto je Esli Jang bolje desno krilo
Imas Mikija, Matu..
Erice,
Nemam pojma za Aubu. Nas igraci iz Borusije bas nece. Nekako su losi kod nas . Spic je preko potreban. A osim Aube nema bas "dostupnih" a zrelih..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ma meni je Morata ok izbor skroz, ne za tu cenu, ali sam prihvatio da cemo masu pretplacivati i takvo je stanje ako si Mancester Junajted trenutno. Cak sam i Perisica prihvatio da ce doci. Samo me eto taj DM kopka i da li ce doci 2 veznjaka ili 1.sigpic
Comment
-
I meni je Morata ok ako bude igrao spica. Ali nesto mislim da ce da ga seljaka, i zbog toga bih radije Belotija.
Sto se tice veznjaka ako je moguce Radja onda nema price. Ali Sances, Fabinjo, Matuidi, nesto nisam za Matica. Mislim da ce da krene da pada.
I naravno krilo. Ako moze DaglasOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Mislim da se za Pereiru i Soa cekaju pripreme pa onda odluka da li dovoditi igrace na tim pozicijama.
Mozda su i neke mete na ovom kupu konfederacija pa se ceka kraj zbog opcija.Last edited by mikisavic89; 24-06-17, 21:32.
Comment
-
Renata ako mozemo dovesti za 25 milki, odma to uraditi. Posaljemo ga na pozajmicu negde u EPL bez obestecenja i mirna Bosna.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment