Kaze Di Marzio da smo ponudili 50 mil eura za Fabinja...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Damien Duff: "I Only Realised When I Retired, My God I Love Man Utd"
Fabinjo
sigpic
Comment
-
Ne bih ja tu puno razmisljao idealno je
Fabinjo
Erera Pogba
Napokon zamjena za Kerika, fala kurcu vise. Samo sto je ovaj Kerik na kokainu, rekao sam to vec. Zna i da povuce, i da dribla, dug korak, vrhunska defanziva, drzanje balansa, pas, bas glavni igrac Monaka sto se mene tice bio. Mnogo bolji od Bakajoka.sigpic
Comment
-
Ako Fabinjo dolazi onda Grizman nikad nije bio opcija. Toliko o pouzdanim novinarima. Ne moze me niko ubediti da je Zoze odlucio da promeni celu formaciju zato sto nije uspeo Grizmana da dovede.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
@vladane nadam se da ce dovest i sanchesa jer iako nije imao dobru sezonu u bayernu ipak je mlad i velik potencijal i volio bih ga vidjeti u Unitedu, bit ce sigurno puno minutaže za njega kod nas jer bi bio prva zamjena trojci u sredini pogbi herreri i fabinhu(ako dođe)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
Comment