Moglo bi neko glasanje u vezi transfera da padne. Kakv je to rok bez glasanja a sad ima bar materijala. Jel bi neko da napravi pol?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Meni brate mili i Morata i Perisic dobre opcije. Bio sam i protiv Grizmana i protiv Fabinja i protiv Belotija, tako da super. Dajer ne dolazi. Sto se Perisica tice, nije problem da on presedi na klupi sezonu ako Marsijal dodje sebi i pruzi vise od Perisica, al tesko.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Princoni View PostDobar je Morata, samo ne mislim da vam je pored Marsijala i Raska potreban jos jedan potencijal u napadu, posebno ne po ceni koju Real trazi. Auba je na primer mnogo bolji izbor, a i u najboljim je godinama za napadaca, cak mislim i da je jeftinija opcija.
Morata ako dodje, opet moze levo, desno, spica. Zato su Beloti i Auba bolji primeri. Igraci koji ce igrati samo na jednom mestu. Valjda. Ako se ide po Ronalda to je prica kao sa Ibrom, a protiv toga sam zestoko.
Perisic je precenjen i to do zla Boga. O Dajeru tek da ne govorim. Ukoliko njih dvojica dodju, slobodno mozemo da promenimo ime kluba u Sanderlend.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostZa te pare Morata je djubre . Isco za te pare je vau. Jer decko pravi takvu razliku u sredini, u napadu. Ima ga svuda. Bas vrhunska opcija, ali od njega nema nista.
Morata ako dodje, opet moze levo, desno, spica. Zato su Beloti i Auba bolji primeri. Igraci koji ce igrati samo na jednom mestu. Valjda. Ako se ide po Ronalda to je prica kao sa Ibrom, a protiv toga sam zestoko.
Perisic je precenjen i to do zla Boga. O Dajeru tek da ne govorim. Ukoliko njih dvojica dodju, slobodno mozemo da promenimo ime kluba u Sanderlend.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostNaravno da jeste, to sto je Marsijal imao slabu sezonu ne znaci da nije dobar igrac.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostUvek treba imati vise opcija ali kupovati Ivana da bi Marsijal otisao na klupu ili iz kluba mi nikako nije pametno.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostNe kupuje se zato Perisic. Nego da te pitam jos jednom, mislis li da je Marsijal dovoljno kvalitetno krilo da igra prvu u Junajtedu?
A zasta se kupuje Perisic? Da se osvoji titula?Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostMarsijal nije krilo. I ne treba da bude krilo vec napadac. Moze da odigra ponekad. Ali ne sme da bude krilo jer i nije.
A zasta se kupuje Perisic? Da se osvoji titula?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostNe kupuje se zato Perisic. Nego da te pitam jos jednom, mislis li da je Marsijal dovoljno kvalitetno krilo da igra prvu u Junajtedu?Last edited by srdjan_sl; 17-06-17, 14:21.sigpic
Comment
-
Originally posted by bici View PostDobro, super je to, al on kod nas igra krilo. Jesi zadovoljan kvalitetom koji on pruza na levom krilu?
Sto je mozda i ok da on pokusava da napreduje kao krilo ali ne napreduje. Vec stagnira na krilu. Mozda ce za 5,6 godina biti krilo, ali sada je los.
Ali opet, ako treba Esli Jang vol 2 da nam bude prioritet e do...
A ima i ovo sto Srki kaze, ne mozes ocekivati da covek toliko pomaze levom beku, i dabude na pola terena da istrci kontru ili zavrsi akciju. Paradoks.Last edited by l1m4r; 17-06-17, 14:22.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostPa u formaciji 4-3-3 smatram da je Marsijal dovoljno kvalitetan da igra u vecini klubova na svetu, e sad ovo sto je glumio drugog beka na dosta utakmica i nije ni imao prostora da ide prema napred nije toliko do njega i nije to ni trebao da igra ali sta je tu je. Sa druge strane Perisic se koliko ja znam dovodi da igra upravo Marsijalovu poziciju, pa sta onda ocekivati od Marsijala nego da ide na klupu ili da trazi drugi klub.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment