Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Moze da zavrsi samo u Mancesteru, jer je PSZ weak move za njegov legacy, rano mu je za Kinu i SAD, dakle samo PL, Bajern ne moze da ga priusti. E sad odnosi sa Zozeom nisu dobri, Vudvord svrsava i na samu pomisao da dovodi Ronalda ali ne zeli da ima problem sa Zozeom, Siti i Pep tesko, ti odnosi su tek losi, mozda Celsi. Ostali nemaju sansu, mada ne vjerujem ni da Celsi moze da ga priusti. Bukvalno PSZ i dva Mancestera samo.sigpic
Comment
-
Dali ste za Ronalda nazad u Mufc, za i zasto, ne i zasto ne?
Ja sam za, jednostavno ga volim i omiljeni mi je igrac, iako to mozda ne bi bilo dobro na dugorocne staze.
Ali lagano moze da ode u PSG i da se posprda sa ligom, terorise odbrane, napravi rekorde kao niko i nikad do sad i onda da pali za Kina/Amerika.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
-
Pocelo je. Samo sam cekao
Nece on nidje.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Osvojena Primera i odbranjena LS i sigurno ce rasprodati tim, Bejl i Ronaldo dolaze kod nas, pored Morate koji je vec odradjen.
Ajde tviterasi smirite se, poceli ste se gubiti, a jun nije gotov.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
Comment