Jep, to bi bilo najbolje pojacanje ovog ljeta. Sto se mene tice ubjedljivo najvazniji sraf Monaka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ja ne bih voleo da prelazimo na 352 a mislim ni da Murinjo nece to igrati jer ispada sad kopira druge. Zbog povreda smo igrali u par navrata 352 i bilo je katastrofa od igre. Mislim da ce se igrati neke klasicne Murinjove formacije zato i dovodi ove igrace.
@Limar trebaju nam 4 stopera i 4 beka kvalitetna da bi se iznela sezona, znaci nikakva deca ne dolaze u obzir u tih 8 igraca jer nema nista od trofeja. Meni ovo uopste nije gomilanje igraca. Deca neka ulaze kad se vodi ili u kupovima mada tesko da ce Murinjo ka Fergi da izvodi kompletne takve sastave ali ce dobijati sanse svakako.
Comment
-
Perisic,Belotti i ima li jos neki da nikad nista osvojio nije
Dajte ljudi malo megalomanski razmisljajte fale vam igraci koji su igrali najjace tekme i osvajali nesto...Alvaro je za spica jos uvijek mlad,ima fizicke i tehnicke predispozicije odlicne + rodjen je da bude legenda osjeti se to kako igra kad je najteze...
Nikad meni nije mjerodavno do kraja uzeti spica iz ekipe koja igra osrednji fudbal i nalaze se u sredini tabele jer se protiv njih brani mali procenat ekipaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
The plan: Griezmann for one more year on increased salary, release clause stays the same, and he'll leave next yearsigpic
Comment
-
Pitanje je samo koliko?
Jedino sto mi nije jasno, Morata je neko ko moze i da ide i levo i desno, krivo mi je sto nismo uzeli nekog ko moze samo u spicu. Da znas na cemu si..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment