Šta štampa danas piše, ko danas dolazi u Manchu?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Koliko se ja lozim na ovo (sve izvjesnije) dovođenje Morate, mišljenja sam a i neki prejak osjećaj mi govori da ce da izdominira u PL, plus sa Murinjom kao trenerom..
Trenutno djeluje da uzimamo Lindelofa, Fabinja, Perišića i Moratu. To je predobar prelazni rok, plus se spominju Beloti, Daglas Kosta i Naingolan, svaki ekstra opcija mada Belotija zelim vidjeti jos sezonu u Torinu.
Comment
-
Ne znam zasto su vecina toliko protiv Perisica, meni sasvim ok igrac, verujem da moze lepo da se uklopi. Uostalom valjda Murinjo zna zasto ga hoce. Sto se tice para koliko daju toliko to je manje vise nebitno. Meni je gora kupovina Grizman npr za preko 100 miliona a ispasce na kraju da cemo kupiti Moratu i Perisica za jednog Grizmana koji pitanje kako bi se i uklopio u PL zbog fizikalija. Ove cifre su vrv malo naduvane i sami transferi ce biti nesto nizi vrv kao i svaki put.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostNe znam zasto su vecina toliko protiv Perisica, meni sasvim ok igrac, verujem da moze lepo da se uklopi. Uostalom valjda Murinjo zna zasto ga hoce. Sto se tice para koliko daju toliko to je manje vise nebitno. Meni je gora kupovina Grizman npr za preko 100 miliona a ispasce na kraju da cemo kupiti Moratu i Perisica za jednog Grizmana koji pitanje kako bi se i uklopio u PL zbog fizikalija. Ove cifre su vrv malo naduvane i sami transferi ce biti nesto nizi vrv kao i svaki put.
Griez je vjerojatno top5-6 igrača na svijetu i naravno da bi svakoj ekipi bio pojačanje a u eng ligi vjerojatno bi bio najbolji igrač
Sent from my iPhone using Tapatalk
Comment
-
Grizman je ok ali ja ne bih dao preko 100 miliona za njega jer ne vredi te pare i automatski se gubi dovodjenje jos kojeg igraca. Ja i ne verujem da je on bio prva zelja Murinja jer mi ne deluje kao Murinjov tip igraca. Sve mi deluje kao neki marketing i da je obican attention whore narocito sa onom reklamom gde spusta slusalicu Zozeu, da sam Murinjo zavrsio bi on samnom za sva vremena. Murinjo posle Drogbe i Zlatana da stavlja Grizmana kao glavnog u napadu tesko. Ne znam zasto ptcenjujete stalno igrace jer ne igraju imena vec ono sto uradis na terenu. Sad Murinjo ne zna da li mu treba Perisic pa ga kupuje tek tako. Sto se mene tice Morata i Perisic umesto Grizmana u svako doba.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostGrizman je ok ali ja ne bih dao preko 100 miliona za njega jer ne vredi te pare i automatski se gubi dovodjenje jos kojeg igraca. Ja i ne verujem da je on bio prva zelja Murinja jer mi ne deluje kao Murinjov tip igraca. Sve mi deluje kao neki marketing i da je obican attention whore narocito sa onom reklamom gde spusta slusalicu Zozeu, da sam Murinjo zavrsio bi on sa mnom za sva vremena. Murinjo posle Drogbe i Zlatana da stavlja Grizmana kao glavnog u napadu tesko. Ne znam zasto ptcenjujete stalno igrace jer ne igraju imena vec ono sto uradis na terenu. Sad Murinjo ne zna da li mu treba Perisic pa ga kupuje tek tako. Sto se mene tice Morata i Perisic umesto Grizmana u svako doba.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostCek vi bi pre uzeli Perisica i Morata nego Grizmana!? Dajte ljudi ima li ovde razumnih "djavola" ? Morata 70 miliona, MORATA, a samo je godinu dana mladji od Grizmana...
Comment
-
Dva igraca od 120 miliona umesto jedng od 100, vise sam naravno za Grizmana koji ce sigurno da pravi razliku.
Svakako sam zadovoljan Moratom, bez obzira na cenu.Ako Perisic vredi 50 miliona, Morata treba najmanje 80.
Kolika se cena spominje za Lindelofa?
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostGrizman ne bi ni igrao najisturenijeg napadaca nego desetku ili tog drugog napadaca, a reci da Grizman ne vredi 100 miliona u svetu gde je Perisic 50 je u najmanju ruku smesno.
Tapatalk
Comment
Comment