Mislim da u ovom slucaju nema sta da se polemise...daj Belotija!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostBog zna da li si ga i pogledao ikad
Alvaro je babo!!!
Morata jeste babo, ali ne za tu cenu koju trazi Real to je sigurno.
Ko sto rece Vladan, prodali ga Juveu pa ga vratili da opet greje klupu i sad bi da ga prodaju za gomilu novca...nega onda bolje nastavi da sedi na klupi.
Comment
-
Ako su Beloti i Morata iste pare, i ako ne moze niko podjednako dobar da se dovede za manje pare, ja bih onda doveo Moratu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Meni su obojica odlicne opcije, bice mi u neku ruku zao sto cemo dovesti "samo jednog" . Svakako cini mi se da su obojica bolje opcije od Lukakua, jedini problem koji imam je ova nerealna cifra.
Prednost dajem Morati jer je tehnicki bolji, neuporedivo vise iskustva i makar iz Juve dana uvek kidao u velikim utakmicama.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostMeni su obojica odlicne opcije, bice mi u neku ruku zao sto cemo dovesti "samo jednog" . Svakako cini mi se da su obojica bolje opcije od Lukakua, jedini problem koji imam je ova nerealna cifra.
Prednost dajem Morati jer je tehnicki bolji, neuporedivo vise iskustva i makar iz Juve dana uvek kidao u velikim utakmicama.
Sto se tice ovog Talijana ja sam skeptik u vezi s njim i mislim da ce taj van cizmice da se pogubi malo
Misljenja sam da Douglas Costa >>> Perisic sto se tice mogucnosti.Jeste malo pukao ove sezone,ali mlad,jak i nenormalno eksplozivan igrac je Brazilac,a cijena bombona...naravno da bih najvise volio da vam dodje letva iz Velsa s masnicom,ali eto kad vec nece Costu bih odmah doveo
Da se razumijemo cijenim ja Perisica zna momak da odigra ekstra,ali nekako ne osvajas PL s Perisicem kao krilom broj 1Last edited by AK47; 07-06-17, 10:41.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ma ako su Kosta i Renato 60 milki, kupuj odma. De ces bolju rotaciju za te pareOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMarka kaze uznapredovali pregovori oko Fabinja. Nadajmo se, Beloti i Fabinjo, tesko da bi moglo bolje.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Radja je najbolje ali to se nece desiti, a i nisu bas isti tip on i Fabinjo. Nisu ni Morata i Beloti ali Beloti je jebeni Kratos i vise nam treba po meni, ludak za golove i nogom i glavom, haos napadacko kretanje i moze trojicu da nosi na ledjima. Krvavi radnik je preblago za njega.sigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View Postnaravno da bih najvise volio da vam dodje letva iz Velsa s masnicom
Belotti
Belotti
Belotti
Belotti
Belotti
Belotti
Comment
Comment