Da se razumemo Mbape je zmaj, ja bih njega doveo na keca bez razmisljanja. Ali decko je samo jedan u nizu koji sanja o Madridu a, misljenja sam, da takvih igraca treba da se klonimo (ne samo mi, vec svi klubovi).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Erik View PostDa se razumemo Mbape je zmaj, ja bih njega doveo na keca bez razmisljanja. Ali decko je samo jedan u nizu koji sanja o Madridu a, misljenja sam, da takvih igraca treba da se klonimo (ne samo mi, vec svi klubovi).
Comment
-
Prvog dana prelaznog ocekujem 2-3 dobra igraca da potpisu, uzdam se da Murinjo i Woody i uprava u tajnosti rade posao, ne desi li se to onda su neozbiljni.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Oćeš da kažeš da prelazni rok još nije počeo?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostOćeš da kažeš da prelazni rok još nije počeo?
PSSpoiler
Mi vam u ovom tekstu donosimo datume početaka prelaznih rokova. Kada su u pitanju najjače lige u Evropi, prelazni rok prvo počinje u Engleskoj i to 9. juna, dok će u Italiji i Španiji početi 21 dan kasnije. Treba spomenuti i Kineze, od kojih se ponovo očekuje mnoštvo ponuda, a kod njih prelazni rok počinje 19. juna, a trajat će do 14. septembra.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostA u stvarnosti je zainteresovan za cetiri igraca koji se mozda uopste i ne pominju u medijimaUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
Comment