Znaci nista ni od Gaitana : (
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostNe znam taj Lakazet mi nije nekako klasa za Junajted. Bolji mi je cak i Lukaku od njega. Ne znam kakav je odnos Murinja i Lukakua, ne mogu da se setim dok je bio u Celziju kakvi su bili. Inace od svih pre bih Belotija uzeo, a opet nekako razmisljam o Benzemi koji je complete forward, samo dosta se on ispromasivao u Realu, da li njega dovesti ako Real dovede Mbapea. Ne znam ni kakav je odnos imao Benzema dok je Mou bio u Realu...
Sto se tice stopera, Varana bih uzeo pre svih nego neke Lindelofe i Kinove.
Sto se tice Grizmana, ja iskreno mislim da je to gotovo, al' ajde pumpa se prica.
Setite se Pogbe i kako je bilo ono, ma kakvi nece ovo ono. Do septembra ima 3 meseca, videcemo sve na kraju sta ce biti.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Cekaj bre, lozite se na Grizosa godinu dana da dolazi, i sad kad je iskulirao pricu, vi cete da nastavite i sledecih godinu dana. Pa moooojne opet to da citam. Lepo je Abel skapirao pricu, novi GaitanOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostNista bici nadaj se ili da ce potpisati novi ugovor sa klauzulom od 200 miliona ili da ce ipak doci ove godine, nema ti druge.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Baji bi uleteo rodjenoj babi klizeci.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment