Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Što ti nećeš Davida u Madrid? Neću ni ja, da se razumemosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠto ti nećeš Davida u Madrid? Neću ni ja, da se razumemoOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostŠto ti nećeš Davida u Madrid? Neću ni ja, da se razumemo
Originally posted by bici View PostTo ti je onaj fazon kad se lozis da ce neko doci, pa kad ne dodje onda kao nije nam ni trebao. Ili se potajno lozis da ce doci pa si od pocetka u fazonu ne treba nam.Last edited by Tarantula®; 31-05-17, 10:42.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Pauk brate, nemoj se zajebavamo, ako je 70 miliona za De Heu mnogo, sta je onda 40 milki za lika koji je odigrao 17minuta profesionalnog fudbala?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostNezajebavam se.
70 miliona za golmana je puno. I stojim iza toga, pa makar bilo i za de Geu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostMa samo razmena za BejlaUEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostKoliko je onda Neuerova cijena po tebi?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostMada hvali njemu jos malo da bude na De Heinom nivou.
Gotivim Ronalda, navijam za Real, pa sam stalno govorio da je Messi najbolji igrač ikad.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Tarantula View PostNe pričaš realno. Moraš barem malo realnije.
Gotivim Ronalda, navijam za Real, pa sam stalno govorio da je Messi najbolji igrač ikad.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment