Originally posted by l1m4r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Sve pare na njega. Sve moze i sve zna. Majstor
Radije Bejl nego James.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
BBC
Michael Carrick is set to be given a one-year contract extension by Manchester United.
Ispravno, iako je pao u poslednjem dijelu sezone na nivou sezone je najbolji vezista i dalje u ekipi. Ali 40 utakmica je previse za njega u ovoj fazi karijere.sigpic
Comment
-
Isca Real nece prodati mozda ga dobijete kad mu istekne ugovor...najbolji igrac sezone,izmislio fudbal
Sto se tice Jamesa vjerujem da bi vam bio pojacanje
Kad je u pitanju Bale citiracu samo jedan post sa drugog foruma jer kontekst je najbolji moguci
Pa ako slucajno dodje do tog transfera u United onda isti treba proglasiti bratskim klubom i vjecitim saveznikom .Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dajer, Rodrigez, da i Hart...tacno cu da pocnem da navijam za neke male i siromasne...odoh u Championship
tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Sto se mene tice, neka trose koliko im volja... Ovo vise nije klub kao sto je nekad bio, tako a samo udri... samo trosi, snimaj reklame i potpisuj ugovore dokle god se pare vrte.
Samo neka trose i neka se glupiraju... nama ni iz dzepa ni u dzep. Vec su bacene cetiri sezone. Iskreno, briga me ocemo li u LS kad znam da necemo biti u borbi za trofej. Odrastao sam uz klub koji je svake sezone bio konkurent na svim frontovima. Ovo sad je klasicno proseravanje. Neka rade sta god hoce... Hvala im za sve nevjerovatne sezone koje sam imao priliku da ispratim, ali nije vise isto. Moze Murinjo sjutra da osvoji sve zivo, nece to imati efekta ni blizu kao dok je matori bio tu. Pogotovo sa ovakvim ajvanima u timu...
Sent from my SAMSUNG-SM-G900A using Tapatalk
Comment
-
40 miliona eura za Perisica
Sto se Dzejmsa tice
https://mobile.twitter.com/GuillemBa...96282086780929
https://mobile.twitter.com/GuillemBa...96653123301379
To je vec bolje.
Bejl bi nam morao biti prioritet iz Realasigpic
Comment
Comment