Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
#mufc are willing to spend £300m-£400m this summer to get what they want [sky]
Balag o De Hei i o ovoj sumi, nema nesto puno logike, a i Balag se prilicno prosipa u poslednje vrijeme.
http://www.skysports.com/football/ne...uillem-balaguesigpic
Comment
-
Opusta me cinjenica da je sad Murinjo tu, inace bi ga Ed i LVG prodali za 40. Ja ga ne bih pustio ispod 80, a ako im je mnogo, mozemo se lako dogovoriti igrac + kes Samo da Perez ne pokusa da nam uvali HamesaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Bas ce Felaini spoljnom da je zavrneOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Hoće li u nedelju igrati Lingard i Valensija? Lingard je bio na klupi u četrvtak i nešto mislim da će biti u prvih 11 u nedelju. Što se tiče Valensije, mislim da je teže zbog četvrtka, ali opet nisam siguran...
Zanima me vaše mišljenje, zbog fantazija pitam...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Pa Lingard gotovo sigurno, a Toni je pao i fizicki malo sto nije ni cudo s obzirom koliko utakmica ima u nogama i kakav ritam, opao je samim tim i sa formom, moguce je da ce Jang igrati desnog beka ili Darmijan ako Sou dobije priliku kao lijevi.sigpic
Comment
-
Daker
Manchester United insist David De Gea has not asked to leave amid Real Madrid interest
Trazio ili ne zacepiti cijenu na 80 miliona funti, ionako je ispalo da su Ronalda dobili za dz.sigpic
Comment
-
Ne znam da li ste gledali ovo, ali ja sam umro, ali umro od smeha
https://m.facebook.com/story.php?sto...02342599906776
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Comment
Comment