Originally posted by Rossonero
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ako prodaju De Geu, a dovedu Donarumu, onda ce klub verovatno biti u minus. Ispod 100 miliona ne verujem da ce Milan pustiti, a za De Heu ako izvucemo 60 od Reala i to je to verovatno.
Nek ode De Gea ako toliko oce i ako ne mozemo da ga zadrzimo, ali daj onda Smajhela/Handanovica/Forstera/Butland, niko da ne bude iznad 40 miliona. Ustvari sta me boli uvo, nisu moje pare
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostAko prodaju De Geu, a dovedu Donarumu, onda ce klub verovatno biti u minus. Ispod 100 miliona ne verujem da ce Milan pustiti, a za De Heu ako izvucemo 60 od Reala i to je to verovatno.
Nek ode De Gea ako toliko oce i ako ne mozemo da ga zadrzimo, ali daj onda Smajhela/Handanovica/Forstera/Butland, niko da ne bude iznad 40 miliona. Ustvari sta me boli uvo, nisu moje pare
Treba ici po Handanovica, Oblaka, Rika ili Lena. Sirigu propada u onoj Osasuni raspaloj, odlican golman.sigpic
Comment
-
Uzeo im Zoze u Atletikovoj boljoj sezoni Kostu i Luisa.
Ma nebitno je na kraju krajeva je li realan ili nije, De Hea je pod cvrstim ugovorom i nema kaluzulu, kad nisu sceli da popuste posto je usao u poslednju godinu ugovora nece ni sad. Realu ako bas toliko treba naci ce nacin. Tu treba zacepiti cijenu i ne odstupati, prosli put je bilo tako i Real je pristao, pristace ponovo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostOblak, Varan, Veznjak, Grizman, MorataOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Romero je odličan klupski golman, bivša "jedinica" Gaučosa i verujem da mu ne bi bilo preteško breme da bude prvi golman Mančestera. Nije o glavu da izdvajamo velika sredstva za gošu ako ode De Hea u Madrid. Sav novac treba usmeriti na ostale goruće pozicije a nije da ih nema. Treba naći para Bailiju. Trea osvežiti "vezu" i dovesti kreativnog igrača. Duo napadača pod hitno...
Comment
Comment