Sto bi falio Zlatan, da nije rijesio finale komjunitija i miki maus kupa? Oh wait...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
City se mora uzeti, i onda nam se otvara
Treba uci opusteno kao i protiv Celzija, pa sta bude.
Imam povjerenje u Murinja i tim, mislim da znaju sta rade idemo po LS dogodine.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Ovaj poraz Liverpula moze vise da donese pritiska nego nade za top 4. Ne vidim ja kako mi mozemo Siti da dobijemo, vise mi je tu x realniji.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostForsirati Marsijala kao špica sledeće sezone, šta mislite? Taman se otvori jedan slot na krilu za Grizmana.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Originally posted by bici View PostOvaj poraz Liverpula moze vise da donese pritiska nego nade za top 4. Ne vidim ja kako mi mozemo Siti da dobijemo, vise mi je tu x realniji.sigpic
Comment
-
Limaro evo ti zasto bi ja radije Rakitu nego Kokea.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostLimaro evo ti zasto bi ja radije Rakitu nego Kokea.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostBez obziraOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Dobro jutro dobri ljudi, TV i radio simpatizeri Junajteda. Oko cega cemo se danas prepirati?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment