Zato sto se boji jos jednog neuspeha.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Freshman View PostSad bas listam twitter, i naletim na post Di Marzia, i odbijenoj ponudi za Andersona od 50m evra, 27. decembra navodno. Je li to stara vest ?
Inace nisam gledao tekmu, kakvi smo bili?
SpoilerOvo nije trik pitanje. Ocajni opet? Ili?sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostNe, najnoviji info. Pitanje koliko je tacan a koliko strategija Lacija da izvuku neke potencijalne kupce ili da uzmu vise para od Junajteda.
Inace nisam gledao tekmu, kakvi smo bili?
SpoilerOvo nije trik pitanje. Ocajni opet? Ili?
Originally posted by Mr.M View PostLVG izdominirao danas, pustio ih da se ponadaju pa dobio mec.sigpic
Comment
-
Dobro ti što ovo pod mučenje i mrcvarenje (dodajem ja) ide kao magija FA Kupa.
Toliko dobro je bilo da sam odremala poslednjih 15-ak min I pol. Sada sam orna da idem u život, mislim hvala im na tome.
Drugo je bilo samo naravno nastavak prvog... jedno veeeeliko i golo ništa.
A lepo mi je majka govorila da sam devojčica/devojka i da mi fudbal ne treba u životu i da se manem te gluposti... sve si u pravu mama, sve... ali kasno je sada
Edit: Eno ga i matori zevao.. dobro njemu možda to i zbog godina, pa lako upadne u dremkuLast edited by miloolja; 09-01-16, 21:24.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostInace nisam gledao tekmu, kakvi smo bili?
Komotno može doživotna, injekcija, giljotina, streljanje, vešanje, električna i ova tekma.
Da imam sezonsku, ovog trenutka bih je menjao za box set Esmeralde. Blind tamo, Blind ovamo.
Comment
-
Zagrcnuh se! Ako mi je Manča i trunčicu pokvarila veče, pogotovu posle Novaka evo, sve je ispravljeno i vraćeno u normaluLast edited by miloolja; 09-01-16, 21:49.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Abel Brodersen View PostŠta god da si radio, zavidim ti.
I, cudom, sve radi kako treba. Kao da tako treba da stoji.sigpic
Comment
Comment