Ako dovede Dajera i proda Martijala moze odma da odjebe iz kluba, jer je nervno obolio.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Smetalo bi mi jako pod broj jedan ako bi prodao Martijala, a pod broj dva bas bi mi jako smetalo ako bi doveo Dajera, najgoreg prvotimca Totenhema. Momak je suvi prosjek.
Isto tako mi smeta sto Lingard dobija novi ugovor, a oce da proda Martijala.sigpic
Comment
-
Zapravo skoro sva Van Galova pojacanja su bacena u vodu.Koja tuga da jedan transfer period i pojacanja koja su dosla u tom periodu(cijim si se dolascima radovao), sada vise nisu tu.Ako se proda Marsijal, bas je uzasan iz sadasnje perspektive letnji prelazni rok 2015.Ode jedan ceo prelazni rok i kako to da se ne odrazi na rezultate kada ti igraci popunjavaju samo kvotu na klupi za rezerve ili su klasicni bolikurci na terenu.
Za sada je vrhunac sto je engleski balvan Lingard dobio produzenje, a sigurno ce biti jos vecih bisera tako da ce ovaj jos brze da padne u zaborav.Last edited by Ricma; 19-04-17, 19:35.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNesto ne vidim da se Pogba mnogo cima pa stalno igra i nije mu mjesto ugrozeno.
I ja bih se smorio ako bi otisao Toni, ali ako kod ovog glava bas nije na mestu, puna podrska za secu i pravljenju ratnickog tima.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ricma View PostSumnjam da ce Murinjo uspeti da napravi ratnicku ekipu skrojenu po njegovim zeljama, izostanak ocekivanih rezultata se nece dugo tolerisati i da tim bude ispod toga sto moze da pruzi tj ispod svog potencijala.
Puno mu je para dao, dace mu jos vise ovog leta, da bi ga tako lako otpustio.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostMozda ga nece otpustiti ali ce ga vrv skloniti sa CEOa.
Niko ne silazi sa mjesta CEO, da bude u drugoj liniji menadzmenta, kad bi bio CEO u kamari drigih firmi ili klubova.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment