Nesto ne vjerujem, Kosta ce otici, a Konte ce dobiti Lukakua. Ali ja ne znam zasto Murinjo prica o poacheru kad se zna sablon njegovih napadaca. To je visok, fizicki jak igrac, koji daje golove i glavom, koji je premocan u duelima, hold up i link up igrac, ako pritom ima tehniku kao Drogba i posebno Zlatan i Benzema super.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
-
Originally posted by l1m4r View PostBenzema ili Kejn.. Leva se ne racuna.
Kejna ti nece Livaj prodati, a i realno Kejnu je bolje u Totenhemu, blizi su vrhu i prije ce napasti titulu nego Mancester. Zivi za klub, sve se oko njega vrti, sem para sta mozemo da mu damo vise od Totenhema?
Dakle ono sto je realno od klasicnih napadaca: Beloti, Ikardi, Obamejang, Lakazet i ajde Lukaku. Najjeftiniji bi bio Lakazet, ali tesko i njega da bi uzeli za manje od 60 miliona eura.sigpic
Comment
-
Nisam pametan. Gledam ovaj Vlajkov spisak, i niko mi ne bi bio prva opcijaOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
I Beloti i Obamejang i Lakazet su strasni igraci sto se mene tice, ali bih radije Belotija. On bi mi definitivno bio prvi izbor i igrao bih sa dva napadaca, ali nebitno, to se kod MUrinja nece desiti. Lukaku mi je misterija.
Inace Runi izgleda uopste nije povrijedjen, jednostavno je zavrsio kod Zozea.sigpic
Comment
-
Inace Murinjo je pricao sa Sancezom, potpuno normalno i ocekivano, naravno Arsen ga Zozeu nece prodati pa sve i da ovaj pritiska transfer, ali bi ga bilo lijepo vidjeti sa sedmicom na ledjima.
Beloti mi je bolji klasicni napadac, jednostavno ima sve, Obamejang isto malo vise zavisi od saigraca i prostora.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostJel ti to pricas o Huanu Manuelu Mati?
Mora da neko zivi u paralelnom univerzumu jer ne znam o kom igracu pricas. Mata vodi igrom? Postize bitne golove? Uvek trazi loptu?
Ako sabiramo skil i mentalitet, Mata je najbolji igrac u klubu posle Zlatana. Ima boljih igraca od njega ali ne igraju bolje od njega ove sezone. Stvar mentaliteta.
Edit: Zaboravih Valensiju.Last edited by bici; 08-04-17, 13:37.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostTo mi je bas pointless moram priznati, Murinjo je mogao u subotu da vidi koliko sansi stvaramo bez Ibrahimovica, ako misli da je poacher rjesenje onda mu nema pomoci. Poacher zivi od drugih, od sansi, ima Belotija koji je fenomenalan igrac, koji je dao 22 gola bez penala i ako bi prije uzeo Ikardija ili Cicarita onda stvarno ne znam sta da kazem. Pa Lukakua bolje za sto miliona nego Ikardija.
Ikardi je treći asistent lige, tehnički je bolji od Belotija, ne znam zašto se on tretira kao poacher a Beloti ne. Ja baš mislim obrnuto.
Comment
-
Bas sam ga dosta gledao, cesto ode duboko, primi, trci s loptom, zagradi, otvori prostor, pa njega u Italiji porede sa Vijalijem, sta vise da pricamo. Kapelo neki dan rece moze biti kao Batistuta, ali definitivno paser i vizionar nije. Jak kao konj, dovoljno brz, dovoljno dobar dribling, odlicno kretanje izmedju linija, Ikardi mi je bas klasicni Cicarito, doduse unaprijedjena verzija ali zavisi od drugih, od sansi. Tesko da ce nesto sam uraditi.sigpic
Comment
Comment