Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Najjaci mi je taj znak pitanja kad postavljaju. Legendo, sta nas pitas, ne znamo mi, ti si novinar
Ijan Betridzov zakon naslova kaze
Any headline that ends in a question mark can be answered by the word no.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kakva ce Fosu igracina biti :fap:
Top talenat.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ni kriv, ni duzan. Mislim da nije stvarno banovan posto olja ne moze da ga banuje, vec nece pisati 7 dana na forumu.
Pogledaj temu Majami, poslednjih par strana, da shvatis kako je doslo do togaDayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Kako to misliš nije stvarno banovan? Ne nego kobajagisigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostVladan banovan ?
Jel to realno???
Dole vlada!!!
Strajk glađu počinjem! ( čim završim doručak )Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Da se ne bi uzbuđivao previše punog stomaka, a i pre nego što opet ovde neko nešto napiše, pa da moram da biršem posle toga... Vladan je sam tražio da se banuje. To je Nikola morao da vidi ako je već pratio temu Majami.
Izdržaćemo svi 7 dana.
Taman da predahnu malo i Pogba i Zlatko, recimoLast edited by miloolja; 31-03-17, 10:11.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Pogba jedva docekao, a Zlatko ce da se smori najstrasnije. Ostao je bez glavnog vorsipera. Kako li ce izdrzati sedam dana, mora neko preuzeti Vlajkovu ulogu, da s vremena na vreme baci neku tesku-hvalu Zlatku.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
-
Sto se mene tice, neka se vrati odmah - i onako je totalno neregularno, nepotrebno, bez ikakvog pravog povoda banovan.
I ako je on veliki covek, pa je to samoinicijativno uradio, ne smemo da dozvolimo da nam se takve stvari desavaju. Tj da povladjujemo nemilosrdnim nerealnim, fanaticno-obozavateljski-zaslepljenim likovima, koji svaku recenicu vagaju i tumace onako kako zele. Po pravilu uvek u njoj traze nesto upuceno protiv njihovih idola.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Mislim stvarno
Da bar ne znaš da je tražio pa ajd, da razumem ovo... ovako tek da pišeš...
I tema je Junajted, čisto da podsetim. Jest Vladan siva eminencija ove teme i celog foruma, al sam je tako hteo. Na glavu smo mu se popeli... šta li...
Igra on sada igrice... ovaj upssss igre neće ni osetiti tih 7 dana.sigpic
Comment
-
Ne treba se ni praviti kao da ništa nije bilo i kao da ga nije pogodilo. On trenutno tuguje u krajičku svoje sobe, zvao sam ga i rekao mu da zatvori prozore, prehladiće se od promaje, ali se on na taj način dodatno kažnjava, malo mu je 7 dana na forumu. Jako mu je teško palo kad je saznao da je uvrijedio djevojku koja se našla u Dubaiju, najjeftinijoj mogućoj destinaciji, i sigurno je da ona više neće moći gledati ikonu svega vidljivog i nevidljivog.
I naravno da će Manchester sutra pobijediti bez Ibrahimovića, nema ko da usporava. Još da ima Pogba bilo bi 4 razlike, ovako jedva 2.
Comment
Comment