Smo sto Zlatan uopste nije spor igrac, vec je njegov stil fudbala takav, on je napadac holder, paser, otvarac prostora.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostSmo sto Zlatan uopste nije spor igrac, vec je njegov stil fudbala takav, on je napadac holder, paser, otvarac prostora.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Fela spasava sezonu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Kaze Di Marzio da je Lakazet prioritet Atletika da zamijeni Grizmana, a Grizman najblizi Bajernu. Ha, Sances all over again. Kod Renata smo imali srece, ali ovo ce biti bolan poraz. No eto sanse da se dovede Miler onda, ionako on i Karlo nesto ne saradjuju bas najbolje.sigpic
Comment
-
Sto se mene tice, cine nam uslugu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pored Bajerna stoji i Monako kao prvi u redu za Grizmana, a cini mi se da je i sam Grizman rekao pre par meseci kako su mu Francuska i Njemacka liga neatraktivne i da ne vidi sebe tamo. Mislim ko zna, ali mi ova prica i nije najlogicnija.sigpic
Comment
-
Originally posted by bici View PostSto se mene tice, cine nam uslugu.
Originally posted by srdjan_sl View PostPored Bajerna stoji i Monako kao prvi u redu za Grizmana, a cini mi se da je i sam Grizman rekao pre par meseci kako su mu Francuska i Njemacka liga neatraktivne i da ne vidi sebe tamo. Mislim ko zna, ali mi ova prica i nije najlogicnija.sigpic
Comment
-
Svestan sam ja snage Bajerna, ali opet liga nije ni priblizno atraktivna kao Engleska, i ne zele svi da igraju Fifu na najlaksim postavkama da se tako izrazim. Sto se tice Milera ja ga prvi nikako ne zelim u Junajtedu i ne izgleda mi kao igrac koji se uklapa u ovaj sistem Murinja.sigpic
Comment
Comment