Originally posted by Ognjen
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Ma daj Dajera i Ben Dejvisa u paketuOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ma kakav Dajer i 40 miliona funti nemoj me zajebavati. Pa Vanijama i Dembele su glavni u toj sredini, a kukavac sad kad ga prebace na stopera ne zna dje udara. Nije to ni blizu onaj igrac iz prvog dijela prosle sezone, prosle sezone generalno.sigpic
Comment
-
Otkud tebi da se ja slazem sa ovim ?
Samo sam postavio kao vest.
Sto se tice Perisica, ovaj Dajer makar moze napredovati jos, Perisic je gotov, pokazao je kroz karijeru koji mu je nivo i nema tu vise nekih iznenadjenja.
(For the record nisam za Dajera, pogotovo nisam za njega za ove pare).sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostMa kakav Dajer i 40 miliona funti nemoj me zajebavati. Pa Vanijama i Dembele su glavni u toj sredini, a kukavac sad kad ga prebace na stopera ne zna dje udara. Nije to ni blizu onaj igrac iz prvog dijela prosle sezone, prosle sezone generalno.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
"And when I go out there is no complaints, that’s what I do. I never leave a job unfinished.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostOtkud tebi da se ja slazem sa ovim ?
Samo sam postavio kao vest.
Sto se tice Perisica, ovaj Dajer makar moze napredovati jos, Perisic je gotov, pokazao je kroz karijeru koji mu je nivo i nema tu vise nekih iznenadjenja.
(For the record nisam za Dajera, pogotovo nisam za njega za ove pare).
Perisic ce svakako praviti razliku, momak je zapravo nesto osvojio u karijeri, igra za bolju i ozbiljniju reprezentaciju, u punom je zenitu, igrao za vece klubove i nije ogranicen kao Dajer. Cus Dajer, pa neka onda dovede Rabioa za te pare, vremenom ce barem moci DLP da igra vjerovatno.sigpic
Comment
Comment