Sto brate, nervira te ovo? Nervira te drugacije misljenje od tvog? Meni ne smeta sto ti kacis Murinjove botove koji se opucise da dokazu nesto i da ga ocrne od ljeta do danas, ali nesto ih slabo igraci i navijaci slusaju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ne moram ja da ga branim, brani ga 95% fudbalskog svijeta, brane ga njegovi dojucerasnji saigraci koji ga sudeci po Murinjovim novinarima mrze i zbog kojih ga je prevashodno odstranio, ja sam nebitan. Kao sto rekoh branio sam i Valdesa, branio sam i Martijala, pa i Soua, branicu i Bastijana, jer apsolutno smatram da je ovdje samo jedna strana zajebala, i umjesto da ispadnu dzekovi ispali su gnjide.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostLudilo od priprema
Ponovo ce kukanje kako nisu spremni..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Runija treba ubediti da ode u Kinu, da isfinansiramo letnji prelazni rokLast edited by bici; 22-03-17, 11:00.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment