Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Imao je jos jednu godinu ugovora, nije morao ici, ali razumijem. Hvala jednoj od najvecih legendi fudbala sto je igrao za klub za koji navijam, poremecene su vrijednosti pa daber sa frizurom na svaka tri dana i defanzivni duh na terenu je profesionalac, a veliki Svajnstajger neprofesionalac. Ali Euro i ovih par utakmica ne lazu, hvala Fußballgott.
Ostade samo Zlatan od rodjenih pobjednika i lidera, nadajmo se da on nece brzo otici.sigpic
Comment
-
Jaaaaviiii seeeee!
Vraaaatiii seeeee!
Nemoj samo da čitaš ovde
AAaa preduhitrio si me
Mislim stvarno TomislaveLast edited by miloolja; 21-03-17, 11:40.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Placamo mu razliku izmedju novog i starog ugovora, ili placamo sve?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
BREAKING: @WestHamUtd are interested in signing @WayneRooney if @ManUtd allow him to leave Old Trafford this summer. #SSNHQMan United scout checks out Monaco's Kylian Mbappe, Tiemoue Bakayoko
Ocemo Fabinja
Nesto mi jadno da Runi igra u PL, a da to nije Junajted ili Everton.sigpic
Comment
-
Nadam se da necemo i Runiju da placamo razlikuOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment