Na svu muku da dovodimo napadaca za kog mora da radi ceo tim da bi on nesto uradio? Bolje ne.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Nije loša ova rep-pauza, samo kada bi svi odmarali ... jer kakav nas samo pakleni april čeka.. bokte 9 mečeva :0
Ko je otišao sve u svoje reprezentacije? Darmijan se hvali na tw, al on nije bitan.
Vidim sa Sitijem ugurali nam u četvrtak 27. aprila, a sa Svecima za maj vrv, jel te?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Erik View PostNego bici i za ovog tvog sa avatara, koji je jelte mogao sve sam, je morao da radi ceo tim, jel je ovog bolela ona stvar da radi nesto drugo na terenu od casual setnje.
Nemam ja nista protiv Ikardija ali imam protiv ideje da igramo sa poacerom. Daj reci mi koja ekipa je u top 5 liga osvojila nesto u prethodnih par godina igrajuci sa suvim poacerom?Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostBerba je magija. Berba je ideja. Ne diraj bugarsku.
Nemam ja nista protiv Ikardija ali imam protiv ideje da igramo sa poacerom. Daj reci mi koja ekipa je u top 5 liga osvojila nesto u prethodnih par godina igrajuci sa suvim poacerom?
Nadao se da ce Rasford da eksplodira do tada?sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostOk onda, koga bi ti uzeo a da je realan a odlican? Naravno kada svedska ode gde god.
Nadao se da ce Rasford da eksplodira do tada?
Ne znam nisam pametan. Rasforda da, pre bih njega trpeo nego doveo novog poacera.
Imena neka, koliko mogu da sanjam? Levandovski/Kejn. Al nece se nikad desiti. Trenutno niko dovoljno dobarOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pa vidis sam, kada tako lepo upotrebis filter, odvojis nerealno od realnog, vidis da je Ikardi svakako odlicna opcija. Recimo mnogo bolja od Morate npr.
Naravno ne racunajuci Rasford opciju koja je i meni primarna i najvise bih voleo da se obistini, samo pitanje je oce li.sigpic
Comment
-
Originally posted by bici View PostSta se cudite za izmene, pa Mou je pre par godina protiv Coloa izveo na Stamford Bridzu 3 stopera i 3 beka od prvog minuta a u Spaniji pre toga odigrao 0:0
Comment
Comment