Noga nije ništa posebno
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by maliajnstajn View PostSlabo ko moze u PL da se takmici sa onim nasim manekenom.
Em je prejak ko od stjene odvaljen, em je prirodno lijep i plus ima onu bradurinu, zene umiru za njim.sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Sve zavisi u kom smislu misliš Aki? Valensija je fizički top topova. Brz, jak i fizički prespreman. Stamina mu je zakucana na 20. Po meni je on čist primer kako izgleda savršen fudbaler.
Kad vidim fudbalere sa onim tankim nogicama dođe mi daI LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
-
Jebiga Giroud je visociji 12 cm od ovoga.
Giroud je vjerovatno najjaci fizicki igrac u PL. Covjek po 3 stopera zna na ledjima nosit bez problema.
Fizicki je impozantan, ogroman, jak.
Ono prije 2 godine kad je nogu slomio vako 28. august, prognozirali mu da ce se vratit u januaru, lik se vratio u novembru.
Nedavno isto, zadnja loza mu otisla, 3 hefte rekli, lik za 7 dana se vratio treningu.
Al ovdje govorimo ko je privlacniji, Giroud bez problema samara i Ronalda cisto na visinu, boju ociju i prosto savrsenstvo od kosesigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by z0La View PostSve zavisi u kom smislu misliš Aki? Valensija je fizički top topova. Brz, jak i fizički prespreman. Stamina mu je zakucana na 20. Po meni je on čist primer kako izgleda savršen fudbaler.
Kad vidim fudbalere sa onim tankim nogicama dođe mi da
U Arsenalu mi je Ox kao tempirana bomba . Ima ludačku genetiku , spremu , stvarno puca . U Junajtedu definitivno Valensia , ali on više vuža na onu latino žilavost , duge noge žilave nema previše mase na sebi kao na primer Lukaku , ali zato ima tu agilnost koja je retka danas .sigpic
#PRAVDA ZA BRAĆU
Comment
-
Gradom necete setati.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Pamtim lica nenormalno dobro, a kad su imena u pitanju, ne da sam katastrofalan nego se cesto upoznam sa nekim likom ili zenskom, cesce zenskom i u roku 5 minuta zaboravim joj ime, a da je vidim nakon 3 godine, znao bi dje sam je upozno i kako i sta, al imena se ne bi sjetio sanse nema. Zbog toga mogu da se sjetim boje ociju, kod vecine ljudi sa kojima sam komuniciraosigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostSpoiler
Kakav pogled , kroz kamen sečeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Lord Gangara View PostNe znaš ti Bici nisi bio na forumu , Aki je ovu sliku imao na avataru godinu danaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment