Originally posted by Ser Gagi
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
sigpic
-
Pa naravno da se vise ocekuje od Zlatana jbt, on je tu na sceni vec 15 godina i jos sam sebe gura u price kako je najjaci i sve moze. Naravno da su veca ocekivanja od njega.
Nebitno, da prodjemo Rostov, to nam je jedina sansa za LS, TOP4 necemo uhvatiti kako god da okrenes.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
-
Kad Kerik ne pocinje mislim da smo na ispod 30% pobjeda, kad pocinje na oko 70%. Ali nema veze, neka Pogba stalno igra, neka Svajni nikad ne igra, neka se forsira sredina sa dvojicom vezista. Nekad se stvarno pitam je li moguce da najpragmaticniji covjek na svijetu, Zoze Murinjo, ovo radi. I ljetos smo znali da je losa ideja, i da tako nece ici i dzaba. E vala ako mi laici znamo on mora da zna bolje. I sad ce ljeto da potrosi trazeci igraca da bude partner Pogbi i da igra 4-2-3-1, a to s Pogbom ne moze da se igra. Kante dominacija, 30 miliona.sigpic
Comment
-
Originally posted by Mrkela View PostPa sta je ekipa koja ima igraca manje toliko hendikepirana da ne moze proc centar i zaprijetit. Svaki drugi potez osim te zamjene u 89(ej, 89) bi bila ludost bilo kojeg trenera na ovome svijetu, tako da ne znam sta si s time htio rec.
Comment
-
Jogging around the pitch while Rojo, Rashford, Tony V and Ashley Young are running themselves into the ground.
Laughing and joking at the end of the game
He's a Spice Boy.Carry on dabbing, Paul.sigpic
Comment
-
Meni jok, ovo moze da ide samo kad se igra bunker, besmisleno u suprotnom. 4-3-3, ne treba izmisljati toplu vodu, daj ono sto radi.
Inace nije stari bio lud pa mu Rafael igrao na sredini prije Pogbe bez razloga. Vidio je najveci kakav mu je mentalitet i kakav je radnik.sigpic
Comment
-
Uuuuuuuuuuuu zamalo zaboravih De Heu. Juce rekoh da nije ni blizu nivoa od proslih sezona, a vjerovatno vise nikad nece ni biti. Nema vise Hoka, najboljeg trenera golmana svih vremena, pa nema vise ni ludackih odbrana iz nedelje u nedelju. Neka nosi Madrid dok mu je cijena ovakva, jos jedna ovakva sezona nece se prodati ni za 40 miliona funti.sigpic
Comment
-
José Mourinho: "With Michael Oliver, four matches. Three penalties and a red card today."Mourinho, "This season with Michael Oliver, a fantastic ref with great potential, we have been a little bit unlucky in his four games."sigpic
Comment
Comment