Vreme je da padne utvrđenje zvano Stamford Bridž. Ako hoćemo Kup pre ili kasnije moramo proći Čelsi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Drugi ili treci je strijelac lige, on je dao 15 golova u ligi, a Sancezu su protivnici u LS bili Ludogorec i Bazel npr, mogao je da da tu barem 5 golova kad je tako lako. Ibra daje svima golove kao sto vidimo i pritom masu asistira, skoro je na gol/asistencija po mecu, sa 35 godina. Igraci u tim godinama su u penziji ili igraju po 10-ak minuta po mecu, a 36 punih utakmica ne odigraju ni za tri sezone. Mogu svi ostali napadaci da mu se sagnu.sigpic
Comment
-
Koliko nam je Ibra bitan... mislim da je sledeći na listi datih golova Mata sa 9 komada.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostKoliko nam je Ibra bitan... mislim da je sledeći na listi datih golova Mata sa 9 komada.
Rašford inače ove sezone ima 7 golova i 3 asistencije, dosta dobar učinak s obzirom da nije na prošlogodišnjem nivou.
Comment
-
Oce ovaj Vladan izbaksuzirati ZlatkaOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Ne moze se Zlatku nista, znas i sam
Samo treba porediti prvu Van Galovu sezonu sa ovom, tada je bio cetvrti, mada je druge uzeo FA kup uz peto mjesto, Murinjov Junajted bolje igra, teze ga je dobiti, mnogo je atraktivniji ali rezultatski ipak zaostaje za Van Galovim.
sigpic
Comment
Comment