Znaci Smoling je taj za kojeg nema odmora, samo da je TMF bilo bi idealno, a nema ga ni na klupi. Sou i Svajni ce vjerovatno dobiti priliku u drugom dijelu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Meni je samo problematicno to Runi i Kina, nema potrebe da ide u Kinu ako ga MLS klubovi zele, a siguran sam da zele. Kina bi za Mancester bila idealan, moglo bi da se uzme prilicno obestecenje, dok od MLS klubova ne bi. Mada i samo sklanjanje pate od 300 000 funti nedeljno je dovoljno.sigpic
Comment
-
Pa sad zavisi sta vise Runiju odgovara, ali pare koje moze dobiti u Kini sigurno nece dobiti nigde drugo u svetu, tako da je po meni realnija opcija Kina. Ne treba zaboraviti da je Runi 1985. godiste, i da posle 2-3 godine u Kini moze cak otici i u Ameriku da odigra koju sezonu ako mu je vec neka zelja da igra i tamo.sigpic
Comment
-
-
Originally posted by srdjan_sl View PostPa sad zavisi sta vise Runiju odgovara, ali pare koje moze dobiti u Kini sigurno nece dobiti nigde drugo u svetu, tako da je po meni realnija opcija Kina. Ne treba zaboraviti da je Runi 1985. godiste, i da posle 2-3 godine u Kini moze cak otici i u Ameriku da odigra koju sezonu ako mu je vec neka zelja da igra i tamo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik View PostPa imao je testimonial protiv Evertona.
Originally posted by Vladan View PostAli Runiju pare ne trebaju, on je zaradio nenormalne pare koje generacije ne mogu da potrose, sad moze da uziva, a sigurno mu Amerika vise odgovara od Kine i njemu i porodici. Pritom on je marketinski nenormalno mocan, vidis i sam sta rade filmovi s njim u poslednje vrijeme, to bi bilo jos izrazeniji da zivi u SADusigpic
Comment
Comment