Da i Kolman, njega zaboravih, on pre Valencie i Bellerina, a u rangu ove druge dvojice. Dobro Mourinho u svom stilu dize igrace, pa ne shvatam njegove izjave sa tolikom ozbiljnoscu, ali Vladan je rekao da je najbolji u ligi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Apsolutno je najbolji sto se mene tice, ja sam to govorio i na pocetku sezone kad ste skakali isto ovako. I tada potkrijepio sve statistikom. Pa je bila prica sad igra dobro, popustice za mjesec dva, a on ovako igra evo treca sezona tece. Mada je i kod Mojzija bio pronasao nivo, ali ovako ipak ne.
Dovoljno je pogledati ove i prosle sezone disblanas izmedju lijeve i desne strane sto se Mancestera tice, Toni radi svoj posao bez greske, lijevi bek nam je slaba tacka.sigpic
Comment
-
Bolji je ove sezone nego prosle, Mou ga je defanzivno usmerio kako treba. Ne pamtim kad mu je pala koncentracija i kad je napravio neku gresku koja nas je kostala gola.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostApsolutno je najbolji sto se mene tice, ja sam to govorio i na pocetku sezone kad ste skakali isto ovako. I tada potkrijepio sve statistikom. Pa je bila prica sad igra dobro, popustice za mjesec dva, a on ovako igra evo treca sezona tece. Mada je i kod Mojzija bio pronasao nivo, ali ovako ipak ne.
Dovoljno je pogledati ove i prosle sezone disblanas izmedju lijeve i desne strane sto se Mancestera tice, Toni radi svoj posao bez greske, lijevi bek nam je slaba tacka.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostMa daj Valencia je kao raznovrsan u napadau, limit isti, a Bellarin je jos mlad, ali kontam da je jedan od najbrzih igraca u ligi, ako ne i najbrzi. A Klajn u odbrani sigurniji od Vokera.
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostNišta ja od toga što si napisao nisam rekao, vrati se opet pa pročitaj post još jednom.
Comment
-
Originally posted by Scouser View PostZnam sta si napisao, da je Toni bolji ofanzivno od Klajna. Ali to sam mozda i ja lose napisao, hteo sam reci da Toni nije ofanzivno bolji od Klajna, tj. skoro su mi identicni u napadu, mozda Toni malo vise koristi niske centarsuteve.
Comment
-
Obala danas opet remizirala. Ukoliko ne dobiju Maroko u utorak, Baji nam se dosta ranije vraca.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNe, sad je na redu Esli Jang, ali treba naci neku posebnu sliku, svaka pomoc je dobrodosla
Ovo mozes u gif prebaciti
http://img-9gag-fun.9cache.com/photo/ayppWGy_460sv.mp4
Comment
-
Toni je jedan od onih fudbalera koji su davno izumrli. Klasa od momka, teski radnik koji voli klub za koji igra i koji nema agenta jer vjeruje u ono sto radi i vjeruje klubu. Bez skandala, glupih izjava, medijskog eksponiranja i ostalih gluposti. Ne pravi sranja a i nije digao nos i ako mu moze biti.
A i napucan je najstrasnije Trebaju nam takvi ljudi na terenu. Mada, s obzirom da imamo Zlatana u timu, niko nase igrace nece maltretirati
Pratim Zlatana jos od Juventusa i ako mi je jedno vrijeme bio odvratan... onda kad je bio u Interu, pa ga nisam volio jer su mi drugovi Interisti Da ja pamtim, jedini covjek kojeg sam vidio da se derinja na Zlatana i da ga "j*ebe" tokom cijele utakmice je bio Rio Ferdinand. Nikad necu zaboraviti kako mu se Rio unosio u facu par puta u onom revansu na OT u LS, protiv Intera Trebaju nam takvi srcani ljudi na terenu jer ih bas i nemamo u poslednje vrijeme. Zbog toga nam je Zlatan mnogo bitan dio ekipe.
Nema veze sa ovim, ali sad se sjetih kako je u onom prvom mecu protiv Intera, Rajan Gigs preveslao cijelu sredinu i odbranu "pod stare dane" i da je na kraju ludi Samuel poturio glavu Gigsu pod noge kako bi izbio loptu Lijepa vremena to bijahu
Sent from my Samsung GALAXY S5.
Comment
-
hqdefault.jpgnintchdbpict000280441740.jpgPAY-Marouane-Fellaini-Joe-Allen.jpgPogba-Henderson.jpg
Ako je neko i blesav da se potkaci sa ovima...
Comment
Comment