Originally posted by HeadBurn3r
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostNe,ne ovo je posveta meni kod poklona hahahaLast edited by HeadBurn3r; 30-12-15, 00:43.
Comment
-
Anri: "Poznaje li on svoju ekipu? Kako želi da mu igra ekipa? Mnogo su kruti i predvidljivi, to nije Mančester Junajted koji ja poznajem.
Bili su dobri na početku sezone. Marsijal je stigao, dao je nekoliko golova i onda se u jednom trenutku našao na levom krilu, pa zatim na desnom. Ista je situacija sa Ešli Jangom. Nekad je levo, pa zatim desno krilo i onda odjednom prelazi da igra desnog beka.
Mislim da Luj van Gal ne poznaje svoje igrače i da nema potpuno poverenje u njih, a to je žalosno."
Comment
-
Ko god hoce da pise nesto na forumu, dodje ovde u temu i pise. Fascinantno u najmanju ruku!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ma nesto za fantasy, onako da se zezamo malo
Necete ga dugo gledati, sutra je NG, a prekosutra ce dobiti novDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
I ju, ju...ccccccc... pa što se kladiš kad numeš?
E onog Vladana sam ranijih godina stalno gledala sa tim nekim neprijateljima i Mandušića istosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by bice View PostMa nesto za fantasy, onako da se zezamo malo
Necete ga dugo gledati, sutra je NG, a prekosutra ce dobiti nov
Evo sve se radujem. Bolje da cutim inacu cu jos vise da najebem sa avatarom.
Olja, daj ti parce tog tvog avataraOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment