Svakako mislim da bi on pre u Juve ili eventualno Kontea nego kod nas.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Istina, bez razmisljanja bi nas odbio zbog Juventusa.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by miloolja View Post
Što kaže forum:
"Morate proširiti reputaciju pre nego li ga dodelite Michael Carrick opet."
Comment
-
U toj sezoni su ga svi i počeli da cijene, jer je uz Van Persija bio glavni razlog titule. Onda je cijeli tim imao očajnu 2013/14 sem De Hee i Runija, pa je opet 2014/15 bio dosta dobar, pa prošle sezone samo De Hea i Marsijal vrijedni pomena.
Mene samo zanima koliko će moći ovako i da li Murinjo previše forsira, možda bi najpametnije bilo da ga odmori protiv Sanderlenda, a protiv Midlzbroa i Vest Hema će biti potrebniji. Pa opet odmor do Liverpula 15tog januara.
Comment
-
Ma prije samo nedelju dana zaostatak je bio katastrofa u odnosu na peto mjesto, sad je trece mjesto na sest bodova, mozda i drugo, mada ce Liverpul dobiti sjutra najvjerovatnije. Jbg onih osam nevjerovatno prosutih bodova su nas kostali borbe za titulu, ovako mora da se juri ali po ocekivanjima, cim vezes nekoliko pobjeda tu si.sigpic
Comment
-
Top 4 i trofej ili dva i vrh sezona, kad vidiš gdje smo bili posle Evertona.
Sanderlend tek sledeći ponedeljak, očekujem ovakav sastav: De Hea,Valensija,Džons,Roho,Darmijan,Erera,Pogba, Miki,Mata,Marsijal,Ibra. Keriku zasluženi odmor, junački je izdržao ovaj tempo prošle sedmice.Last edited by BorisUnited99; 18-12-16, 19:22.
Comment
-
Imamo sad brdo opcija, Balji moze na beka, mozda i zadnjeg veznog razbijaca. Mozda probati sa Erikom kao desnim bekom, a Tonijem kao krilom, Smoling se vratio, ali svakako mislim da Kerik ne treba da pocinje sledecu, nece Sanderlend prelaziti polovinu, bolje igrati sa jednim ofanzivcem vise. Kerik pola sata dovoljno, da smiri ako se bude vodilo.sigpic
Comment
-
Evo bas sam sad provjerio, posle 10 kola prvo, drugo i trece mjesto nam je bilo na osam bodova, cetvrto na sedam. Posle 13 kola prvo mjesto na 11 bodova, drugo i trece na deset, cetvrto na osam, a sad je vec sve drugacije sem Celsija koji ne popusta.sigpic
Comment
Comment