Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostReči bivše legende Roja Kina ilustruju šta Irac misli o Maruanu Felainiju POVREĐENI ŠVAJNI VIŠE VREDI NEGO SPREMNI FELAINI.
Vise vredi bilo koji vezni igrac u Unitedu ,a da je ne daj boze povredjen , nego li Felaini ,u punoj snazi.
Originally posted by srdjan_sl View PostSamo ne znam koliko smo spremni da platimo za ovaj transfer.
Nakon mucenog Zaze , sad bi i "banderu" (Gagi ,kradem ti foru ) .
Nek ga nosi .Nek ga upakuju sa sve masnicom.
Comment
-
Greota da Morgan nije dobio nikakvu sansu kod Murinja ...Odlican zadnji vezni .On je upravo tip igraca(naravno to ne znaci,da je on prava opcija,ali u nedostatku drugih) je odlican da bude u trio na sredini sa Pogbom i Kerikom/Ererom. Kada vec ne koristimo Bastijana (iako je moje licno misljenje ,da je njemu fudbal ,trenutno na niskom nivou prioriteta .Zaljubio se covek,u ovu nasu )
Dok s'druge strane , Memphis i tesko da je bolji od ostalih igraca koji pokrivaju to sto on igra - Mhtarijan,Mata,Lingard,Martial i Rasford (meni je on napadac,ali Murinju ocigledno krilo) ..
Jedino je bolji od Janga .
Njemu je najveci problem sto je dosao u United sa stavom najbolji sam na svetu ,a do juce igrao u Holandskoj ligi (uz svo postovanje toj ligi,odlicni su za kladionicu i igranje na golove).
Comment
-
Njega stav uništi, ali jeste činjenica da je posle nekih loših mečeva s početka prošle sezone zakucan za klupu i onda dobijao šansu rijetko. Zato bih ga na pozajmicu a ne da ga prodajemo.
Šnajderlin je bio baš predobar u Sautemptonu i ponadao sam se da će nam biti vezni za narednih 5+ godina bar, ali eto. Na nekom se kola lome, šteta što će se prije prelomiti na njemu nego na Felainiju, koji ako preživi i trećeg menadžera onda nemam komentara.
Comment
-
Snajderlin je najgori igrac koji je imao rotacionu/ozbiljnu ulogu od kad je pratim klub. Pas gori od Kleverlija, apsolutno neznanje dje treba da stoji na terenu, promasena tacna uklizavanja 9 od 10 puta, gore pozicioniranje od jednog iole ozbiljnog veziste nikad vidio nisam.sigpic
Comment
Comment