To je razmisljanje na nivou deteta od 10godina, sto je najgore tako i Murinjo razmislja, zato mu se i desava ovo sto mu se desava.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Модеран фудбал, пара врти.. Ма неће он то ни осетити Напет је у последње време. Мислим да ће играчима чак и пријати његово одсуство играће школски "по задатку". Ако сам добро укапирао да ће меч пратити са трибина? Одсуство Погбе, Фелаиниа, Смолинга потенцијални проблем или прилика за Швајнеа, Марсијала? Волео би да чујем ваша мишљења.Last edited by trafficante; 30-11-16, 18:24.
Comment
-
Svi smo mi djeca od 10 godina jer smatramo da je retardirano nekoga suspendovati zbog šutanja flaše. Murinju se dešava što se dešava dijelom jer je takav kakav je, ali to ne daje za pravo sudijama da donose sulude odluke, koliko god ga ne mogu podnositi. Nek odgovara za sve gdje prelazi granicu, a isto tako i nek ga ne kažnjavaju kad ne treba.
Ali smiješno, drugi treneri dobiju izvinjenje za isključenje zbog istih stvari, ovom suspenzija i novčana kazna. Sudije nas deru od početka sezona i ne sumnjam da se to dešava jer je Murinjo tu, prošle 2 sezone su bile manje-više ok, od Mojesa nam nisu ovako štetile iz meča u meč.
Večeras očekujem pobjedu, ništa nas neće u ligi ali nam se vrati u LE i kupu, bar dosad je tako bilo.Last edited by BorisUnited99; 30-11-16, 19:40.
Comment
-
Meni je skroz nejasno šta ti pišeš. Kontam, Murinjo voli da se žali na sudije i znamo kakav sve zna biti, neću da zalazim u to. Ali to ne daje za pravo nikom da radi nešto što nije ispravno. Kazni ga kad se preserava o sudijama, i nemoj ga suspendovati zbog glupe šutiranja flašice vode. Šta je tu nejasno? Ne treba da se gleda šta drugi rade inače, to se slažem. Ali naravno da treba da se gleda u ovom slučaju šta drugi rade, jer ne možeš ti postavljati duple standarde. To što smatraš Murinja idiotom ili čime već ne daje ti za pravo da se iživljavaš i suspenduješ ga za najbanalnije stvari, a to se očigledno dešava. Jedini je trener kojeg za takvo nešto suspenduju i to je više nego jasno.
Ne znam ni što ulazim u ovakve rasprave kad znam da Murinja i onako niko ne podnosi od rivalskih navijača pa ni neće htjeti realno sagledati.
Comment
-
-
Ako Murinjo nastavi da na nebitnim takmicenjima izbacuje na teren nas najjaci sastav(a za njega klupu), smesi nam se tripl kruna, liga kup, fa kup i liga evropeOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
Comment