U svakom slucaju da bi Pogba funkcionisao mora se igrati sa Kerikom i Ererom
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Da se ja pitam,a ne pitam se sto se Memfisa tice citao sam da je Wolfsbur zainteresovan,ako jeste mislim da bi bilo pametno nekako ukljuciti u transfer Rodrigeza mislim da bi znacio na levom beku,sad dal kroz kupovinu ili neku razmenu ne znam
Al to nigde nisam procitao i ne znam pod kojim bi uopste uslovima Wolfsbur pustio Rodrigeza,samo razmisljam
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostSou i Blind valjda, mada je i Martijal u nekim pricama, ali on stvarno nije match fit jer se vratio neki dan. Ova dvojica su u punom procesu i odjednom nisu match fit, znaci sami su trazili izuzece.
Ne vidim apsolutno nikakvu potrebu za onim komentarom Marsijalovog agenta. Te stvari izmicu kontroli i ti agenti bi trebali da cute. "Oprostili smo za oduzimanje broja, ali nismo zaboravili". Ko je bre on da se bilo sta pita i da bilo sta prica? Poslednja stvar koja nam treba je jedna vrsta Dmitri Seluka u klubu. Murinjo je poslednji lik koji bi trpeo ta sranja. Dovoljno je losa situacija vec sada kada imamo tri Rajolina igraca. Lik je poznat po tome sto vucara svoje igrace od kluba do kluba, zbog njegovih procenata. Tri njegova igraca su tempirana bomba u klubu. I onda dodje Marsijalov agent i daje neke izjave, mrs.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostU svakom slucaju da bi Pogba funkcionisao mora se igrati sa Kerikom i EreromOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by bici View PostDa da, Sou i Blind.
Ne vidim apsolutno nikakvu potrebu za onim komentarom Marsijalovog agenta. Te stvari izmicu kontroli i ti agenti bi trebali da cute. "Oprostili smo za oduzimanje broja, ali nismo zaboravili". Ko je bre on da se bilo sta pita i da bilo sta prica? Poslednja stvar koja nam treba je jedna vrsta Dmitri Seluka u klubu. Murinjo je poslednji lik koji bi trpeo ta sranja. Dovoljno je losa situacija vec sada kada imamo tri Rajolina igraca. Lik je poznat po tome sto vucara svoje igrace od kluba do kluba, zbog njegovih procenata. Tri njegova igraca su tempirana bomba u klubu. I onda dodje Marsijalov agent i daje neke izjave, mrs.
Comment
-
Šta ispinova Princaro? 7x čitam i razmišljam da li nisi popio lekice ili si preterao sa istim?
Ono kao...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Domar nije uzeo LS sa Portom. Samo jedna od stvari zašto domar nije spesl domar.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Reče Aki i nastavi da živi u halucinaciji.
Shodno tvojoj halucinaciji koga je vidio domar pre Arsenala a koga ovaj sto prevodi. Uporedi karijere.. i prestani da haluciniras. Bar kod nas na temi. Za ostale teme radi sta hoćeš..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment