Stoji to za Ibru ali i golmani su protiv nas branili nestvarno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Te 2 izmene su ono bas ocajnicke, u nadi da ga usere. Jbt uvodis Runija koji je antifudbaler u ovom trenutku i Felainija koga sklanjas pozadi, samim tim usporavas igru nenormalno. Ajde da ga je gurnuo u spic sa Ibrom i da bunari pa ajde, ali ovo je bas neshvatljivo bilo.
No, necu ja jos da pljujem Moa mada je on najveci krivac za sve ovo.sigpic
Comment
-
Protiv Stouka i Barnlija da je Ibra pogodio svaku treću šansu na poluvremenu bi imali značajnu prednost. Mene nervira što kad promaši nepromašivo izraz lica ko da mu govori "ma boli me tuki". I kod njega je sad prisutna nervoza, nije navikao na ovakav post ali pod hitno koncentraciju mora da vrati na stari nivo jer mi drugog, ko svet napadača, nemamo. Nisam impresioniran ni Ererinim sposobnostima. Prosto od dolaska iz Atletik Bilbaoa na prste jedne ruke može se nabrojati kvalitetni potez. Što nam je, ne možemo sad menjati ni kukati, već pokušati što pre izaći iz krize. Pobede nad Fenerom i Svonsijem pravi su lek.
Comment
-
Ibra je u top 5 spiceva na planeti. Zajedno sa Suarezom, Levandovskim, Aguerom i, ostavicu petog da ne ulazimo u bespotrebnu diskusiju. I Van Persi je imao susni period od 7-8 utakmica bez gola u sezoni kad je bio najbolji strelac lige. Imajte malo vere u naše igrace, pobogu.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Slazem se da ga treba odmarati, ali i dalje je svetlosnim godinama ispred svih ostalih napadaca u klubu. Nek odmara protiv Fenera, za Svonsi da bude spreman.Last edited by bici; 30-10-16, 20:47.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by bici View PostIbra je u top 5 spiceva na planeti. Zajedno sa Suarezom, Levandovskim, Aguerom i, ostavicu petog da ne ulazimo u bespotrebnu diskusiju. I Van Persi je imao susni period od 7-8 utakmica bez gola u sezoni kad je bio najbolji strelac lige. Imajte malo vere u naše igrace, pobogu.sigpic
Comment
-
Originally posted by blanco View PostSuarez,Levandovski i Aguero (kada je zdrav) i Iguain su trenutno klasa iznad Ibre.
Comment
-
Benzema trenutno nije bolji od Morate,a ne da bude klasa za nekoga...
Grizo i Ibra se ne mogu porediti jer nisu isti igraci barem za mene se to ne poredi
Costa je meni bolji,a ne sad neke skandalozne razlike nego bolji od Ibre ovog momentaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dobro je sto Pogba nije nedodirljiv,to je prokletsvo,kad dovedes igraca,sminkera,starletana zbog marketinga, dobijes marketing.Onda ni ziceri ne ulaze
Kad dovedes,igraca zarad rezultata Kante,rudar, onda dobijes rezultate,pritom 3 puta jeftiniji
Ok slazem se aj Ibra na klupu ,da vidim ko ce da ga zameni mali Ras,bio bi pojeden,a bas bih malo voleo da vidim i Pogbu na klupi,da vidimo kako bi islo prva dva kola dodjose pobede,jedino njih dvoje su zakucani
Pritom juce nikom ne zameram nista sem sudiji,al sta ces prokletsvo,cak je i Pogba odigrao korektno sa Ibrom,al opet to je Barnli
I Ibra jeste zivotinja cak i sa 35 da ima normalnu sredinu terena natrpao bi se golova,bas nek mi neko navede sad 5 boljih centarfora koji bi bolji bili u MU sa ovakvim timom
Comment
-
Ljudi moji Ibra mora da daje golove i nema sumnje da ce ih davati jer je ovo problem forme u zavrsnici, ali ako stvarno mislite da bi mi ovoliko sansi stvarali bez Ibre na terenu onda bas ne znam sta da vam kazem. Protiv Sitija pet sansi, cetiri su Zlatanove, juce kombinuje kao ludak sa svima i otvara prostor brutalno, 26 suteva su imali ostali, pa sto oni ne dadose gol kad su toliko sposobniji. Da je Ibra najveci problem dje bi nam bio kraj.
Ovakav link up od Runija iz najboljih dana imali nismo od napadaca.sigpic
Comment
Comment