Miki je nas Kvadrado
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Runi je napadac, Mata 10, Marsijal levo, Lingard desno. Svi na 'svojim' pozicijama.
Sto se tice Mikija verujem da je ovo period adaptacije na PL a i povredjen je bio. Ako je kupljen bzv zasto bi dali preko 40m i zasto bi ga Murinjo nazvao specijalistom? Resice Runi sagu i onda ce Miki da igra...
Comment
-
Ma igraće Miki, ovo se odužilo ali dobiće šansu, on je ipak dobio šansu u derbiju sa Sitijem iako nije bio 100% spreman.
Mourinho: "Mkhitaryan is fit and not injured but match fitness is another thing, he isn't ready to play this game yet he hasn't played."Last edited by BorisUnited99; 20-10-16, 20:41.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Last edited by miloolja; 20-10-16, 23:07.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Dobra utakmica, idealan rezultat sa sve golom Van Persija,a Fergi na tribinama
Dobar i Memfis bio, i to nešto govori. Runi isto neloš, dovoljno od njega.
Bitno je da je odmorio Valensiju, Ereru i Ibru, samo još je da je Pogbu zamijenio 10 minuta ranije, nekako mi pretjerano da igra 75 minuta a derbi sa Čelzijem za 3 dana. U svakom slučaju prvih 11 za nedelju se već manje-više znaju, par nedoumica možda. Lično očekujem De Heu, Valensiju, Baija, Smolinga, Ereru, Pogbu, Marsijala, Zlatana. 3 su mi nepoznate: Blind ili Šo na lijevom beku, Felaini ili Kerik u veznom redu i ko će na desno krilo - Lingard ili Mata. Nešto ne očekujem Matu na ofanzivnom, poznajući Murinja s obzirom da je derbi na strani.
Comment
-
Zašto ne probati Carrick - Herrera - Pogba? Sasvim logičan izbor bi to bio.
Nego, ne znam otkud ekipi ovdje toliko strpljenja oko Depaya Dečko je u dubokom kanalu već jako dugo, predugo i iritantan je do besvijesti. Da se mene pita ja bih to prodao čim prije to bolje.
Comment
-
Nije svima iritantan, ne znam zašto bi pa bio. To što je bio loš ni prvi ni poslednji kada je pormenio sredinu, klub, ligu, itd, itd da se ne ponavaljam. I odavano je izašao iz kanala, samo nema kontinuitet, jer nema ni šansu neku, zapravo nema nikakvu.sigpic
Comment
-
Nije da igra toliko loše ove sezone kad je dobijao šansu, mene više iritiraju neki njegovi debilni potezi.
Nego, koga biste na desno krilo u nedelju: Rašford/Lingard/Mata? Miktarijan nema šanse da počne. Ja bih Matu, znamo da se popravio u defanzivi a Valensija i onako pokriva cijelu desnu stranu Mata je jedan od igrača Junajteda koji može nekim potezom riješiti meč, nekom loptom naći saigrača i završiti priču.
Mi bi Kerika od početka da diktira tempo ali prije da će ući u slučaju da budemo vodili, čisto da zatvori utakmicu. Felaini je velika mogućnost, mada se Čelzi razlikuje od Liverpula, Arsenala, Sitija.
Comment
-
Depaj ne igra na nivo za Junajted i to je cinjenica isto tako moze biti bolji. Setimo se da je nabacio onu telesnu masu kada je dosao sto se treba pripisati adaptaciji prvenstveno za ligu a potom i ostalo. Ono za sta se iskljucivo ne bih slozio je da ne dobija sansu. Kod Van gala je imao ali ajde prva sezona. Dobija je i sada kod Murinja samo je ne koristi jer ima dosta isforsiranih i glupih poteza kao i nekih dobrih. Minute koje dobija su dovoljni i mora da ih iskoristi, pa ne mogu sada Marsijal i Rasford da greju klupu za njega da se ceka na njega. Kako su Rasford i Marsijal iskoristili svoje minute, narocito Rasford. Tacno je da je koren problema sto ne igra u kontinuitetu ali to je njegov problem i mora sa tim da se izbori. Ja njega barem za sada ne vidim na dugorocnom planu u Junajtedu jer pored Rasforda i Marsijala moze i Miki da igra krilo pa ce i on poceti pa jos dodaj Matu, Janga i eventualno Runija i gde ce Memfis tu sa ovakvom igrom? Ja mu zelim da uspe jer je gotivan i zna s loptom ali...
E sad bitan problem za nas, gde naci mladog Kerika? Erera odlican ali nekako nije to sto Kerik pruza narocito sa Pogbom.
Comment
Comment