Stavi da su ti prvo stari postovi i sve je ok
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by manda View PostMancester veze nema,brani se cijelo vrijeme. #%d*Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ok, mislim nije ok, al ajad..ovako.. sada smo na 564toj, znači vraćeno je otprilike 30ak strana. Kada hoću da pređem na stranu ispred 563, prebaci me na septmebar i 534. hmmmm
Srdi se, sredi, se..vrati seeee.......
Ali admin nije tu.Last edited by miloolja; 12-10-16, 21:57.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Najbitnije da vam je vracena ta prva strana zbog uvoda, dok ove ostale strane i nisu toliko bitne. Sigurno da nece niko da cita sta se pisalo na ovoj temi pre nekoliko godina, tako da je najbolje da se admin posveti resavanju problema u vezi reputacija
Comment
-
Odbij! Ovo je prioritet, kakve bre reputacije, nećemo postati bolji forumaši zbog njih, idi bolje tamo čekaj tripletu i ne kvari mi nadu.Last edited by miloolja; 13-10-16, 20:18.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
https://www.youtube.com/shared?ci=umizOk2zYtU
Sačekati Strotmana do kraja sezone da se vidi hoće li opet biti nekih povreda, ako ne bude, kupuj. Ne može se danas naći idealniji partner Pogbi. Nema leba od Andera, Morgana i Kerika izgleda.
Comment
-
U ponedeljak zadnji voz za ovaj klub da uradi nešto u sezoni. Murinju Junajted sudbonosni posao tako da je i njemu ponedeljak odlučujući.
Lično mislim da će nas pregaziti, najbolji timovi pod Fergusonom su se mučili na Enfildu, ovaj tim ima sve predispozicije da se vrati kući lagano poražen. Posebno zato što, kad god trebamo iskoristiti kiks rivala, mi ništa ne uradimo po navici. Besmisleno mi je više se i nadati.
Comment
Comment