Nevezano za Gala ne znam kako ce se dalje. Ocigledno u klubu nema mira. Zasto je Gigs morao da bude asistent npr? Ima tu nekih dogadjanja. Sa Mojesom videli smo kako se igralo a to je sve zbog losih odnosa unutar kluba/ekipe. Jos sada nema konkretnog vlasnika koji ce da presece kao Roman npr vec neki odbori, legende, vlasnici, direktori kao u nasim klubovima. Ne moze da ne valja toliko ni Mojes a evo ni Gal sada ne valja iznutra nesto...Jos na sveve to mi ovde mislimo da klub ima para koliko hoce da se menadzxeri utrkuju da rade ovde a ocigledno nije bas tako.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Već dugo imam taj predosećaj da Gigs preuzima do kraja sezone.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDvije struje su u klubu, svi iz 92. treba da odu iz kluba, svi SAFovi korijeni.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostKakve bre struje, ja u to ne verujem iskreno.
Da mi dovedemo Pepa ili Murinja pa da vidite kako ce te jake struje da isceznu odjednom.sigpic
Comment
-
Samo tamo gde sve manje više ide kao podmazanao, nema struja... u svim ostalim ima i te kako... ako radiš pođi od svoje firme... a što lošije posluju to su jače i agresivnije i obrnuto.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostSamo nije jasno ko su ovde Jude. Memfis, Martijal, Svajni, Blind i ostala Galova pojacanja nisu. Sve mirise na ove Engleze tipa Runi, Kerik, Jang, + ovi spanci. Ko god da dodje to je prvo sto treba da se najuri...
A i Van Gal je poznat kao dobar, harizmatican covek koji ne ulazi sa nikoga u sukobom...
@Vlajko
Mozda ima i toga, ali ja iskreno ne verujem da je to nesto enormno, pre svega mislim da su to preuvelicane stvari.
Menadzerov posao je samo ekipa i igra, a za sukob su potrebnih dvojica, ne moze samo igraci da su krivi, ili obratno...Last edited by Ser Gagi; 26-12-15, 16:07.
Comment
-
Pa on gde god je dolazio svadjao se sa nekom od zvezda iz tima da pokaze kako je on taj, i generalno ga igraci ne vole, ima tu izuzetaka ali vecina ga sigurno ne voli. Kad se samo setim havarije sa Barsom i stavljanje Rivalda na krilo.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostMa da, raspustiti ceo tim sto nisu hteli Van Gala, o Gospode
A i Van Gal je poznat kao dobar, harizmatican covek koji ne ulazi sa nikoga u sukobom...
Comment
Comment