Trebala muda da skloni kapiten,koji je u ocajnoj formi,al je vise doprineo Mu nego sto ce Pogba ikada,svi su za klupu al marketinska zvezda tesko,bas da vidim dokle ce Mou da ga trpi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by 61563 View PostTrebala muda da skloni kapiten,koji je u ocajnoj formi,al je vise doprineo Mu nego sto ce Pogba ikada,svi su za klupu al marketinska zvezda tesko,bas da vidim dokle ce Mou da ga trpi.
Pa Pogba igra na nivou koji se od njega trazi, to sto Murinjo fura 4-2-3-1 nije njegov problem, jer jednostavno nemamo bolji veznjak od Pogbe, a i ne vidim u kom timu ne bi bio prva opcija na sredini. A ako ti ocekujes da covek daje po 2 gola i asitencije na mecu, onda si promasio sport.
Comment
-
Pogba dao Zlatanu cistu sansu ovaj promasio, posle toga on sam imao odlicnu sansu promasio, i plus precka posle skoka. Na sve to odlican bio i na sredini. Verujem da ce doci i golovi na kraju. Sve sto je odigrao od kad je stigao je bilo odlicno. Zbog cene izgleda se ocekuje da sam drzi sredinu i da ima par asistencija i koji gol po mecu...
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNe znam decko koji ti problem imas sa Pogbom, jel ga znas licno, jel te zajebo u zivotu ?
Pa Pogba igra na nivou koji se od njega trazi, to sto Murinjo fura 4-2-3-1 nije njegov problem, jer jednostavno nemamo bolji veznjak od Pogbe, a i ne vidim u kom timu ne bi bio prva opcija na sredini. A ako ti ocekujes da covek daje po 2 gola i asitencije na mecu, onda si promasio sport.
Comment
-
Niko da kaže drugarski ej skidaj taj lepi avatar... istekla ti kaznasigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNiko da kaže drugarski ej skidaj taj lepi avatar... istekla ti kaznasigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne čitaš teme Sandu, nije život jedna tema
Probaću, ali prošle nedelje nije moglo... no može da se obriše stari, bar iz iskustva nekih neiskusnih .. prvo obisali, a onda cvrc..sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
E pa ako čekaš, neću da te zaboravim nikako Marlisigpic
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostNe čitaš teme Sandu, nije život jedna tema
Probaću, ali prošle nedelje nije moglo... no može da se obriše stari, bar iz iskustva nekih neiskusnih .. prvo obisali, a onda cvrc..
Nisam lud da brisem neka ga Nyx Ulric .... nista mu ne falisigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ne možeee narode još uvek.. a da li će...
A žao mi lepog da brišem, još kada vidim kako ga Novaković brani, a do juče ga kudio...sigpic
Comment
-
sigpic
Comment
-
Originally posted by mikisavic89 View PostPogba dao Zlatanu cistu sansu ovaj promasio, posle toga on sam imao odlicnu sansu promasio, i plus precka posle skoka. Na sve to odlican bio i na sredini. Verujem da ce doci i golovi na kraju. Sve sto je odigrao od kad je stigao je bilo odlicno. Zbog cene izgleda se ocekuje da sam drzi sredinu i da ima par asistencija i koji gol po mecu...
Comment
Comment