Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Vladan View Post
    Nesto je puklo izmedju Snajderlina


    Ako nešto zaškripi tu je Runjavi da uđe s klupe.

    Spoiler


    I Giggs da stane kraj aut linije.

    Comment


    • Više veruje Keriku, nego Snajderlinu.

      Limar approves this 👍 😂

      Comment


      • Plesao Stouk protiv Sitija, plesace i danas, mada hrabri sto je Felaini tu, ali se nadam kao prosle godine da ce ovoga puta biti u nekoj slobodnoj ulozi, a ipak blize sredini dje bi donio misice i cvrstinu. Sve u svemu cisto sumnjam da ce se ostvariti pobjeda danas.

        Nije sporno da je Kerik masu bolji paser, bolji DLP, on je tu bez premca, ali neko treba da trci za tog Kerika, a to niko kao Morgan ne moze.
        sigpic

        Comment


        • Popusta, da li zbog toga sto zna da je kraj ili zeli da okrene stvari ocajnicki vidjecemo

          Letting the players have more say in how things are run at the club’s Carrington training base and in the build-up to games.

          New system came into effect on Wednesday and had an immediate impact with the squad allowed to set their own training schedule for Christmas Day. Instead of coming into Carrington between 1pm and 5pm to prepare for the Stoke game as planned, United’s players trained in the morning and spent the rest of the day with their families before reporting to the Lowry Hotel the night before the game.

          Players no longer forced to adhere to strict meal times and conditions. They are not required to eat together as a group like before, with individual players free to have breakfast and lunch when it suits them.

          Unpopular ‘supper club’ culture imposed by Van Gaal, where players were ordered to attend a late night snack in the team hotel after an evening of team meetings, has been relaxed with the supper of cereal and toast now optional.
          sigpic

          Comment


          • Podrška LVG-u u stvaranju titanik procesa. Vjerujem da ne postoji nijedan navijač najvećih rivala koji ne podržava LVG-a, pa zašto se ne bismo solidarisali s njima Ne smije biti smijenjen jer je to dug i mukotrpan proces, nije lako jedan veliki United dovesti tamo gdje ga on vodi, treba vremena. Svako ko dođe će nastaviti gdje je on stao, istu igru će stvarati, tako da LVG mora još ostati, sve drugo je samoubistvo. Jedinu pravu zamjerku imam što Blind nije postavljen za kapitena. Ako mu se nešto može uzeti za grešku onda je to, sramota.

            Sad bih ga ostavio do kraja, od plasmana u 4 nema ništa, 6-7 mjesto je uspjeh ako ostane. Za sve ostalo puna podrška i njemu i Giggsu i najboljoj upravi koja sve to aminuje.

            Igrači su više bolesni od ovjeravanja lopte čak i kad dolaze u šanse. Dok pišem post Rooney je to demonstrirao na najbolji način

            Comment


            • Ako postave Murinja najbolji posao u poslednje tri godine, ako ne najebali smo.
              sigpic

              Comment


              • Baš tako. Ako planiraju Giggsa onda može i ovaj ostati, svejedno

                Comment


                • Treba prvo docekati da ovaj mamlaz dobije otkaz, samo me interesuje ko se danas treba izvinjavati.
                  sigpic

                  Comment


                  • Ovo za Morgna mi nije jasno da već, koju treću, presedi na klupi... kao uostalom ranije sa Ererom, pa Jangom.. to znači da malo-malo dolazi u sukob sa igračima?
                    Mislim dolazio... da pišem u prošlom vremenu??
                    sigpic

                    Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                    Comment


                    • Raspad sistema... Igraci danas bez samopouzdanja kao amateri na terenu da su igrali. Da li je do lose taktike, lose motivacije ili cega vec jednostavno izgleda da dalje ovako ne ide i nesto mora da se menja. Pitanje da li je Murinjo dostupan ako jeste u ovom trenutku najbolje resenje. Gvardiola ima resenu sudbinu sigurno i zna se gde ide samo se ceka objava ali to je tek na leto tako da ako dolazi na OT ne znam ko bi bio prelazno resenje. U svakom slucaju ako se daje otkaz Galu onda i Gigs treba da ide i da se pocinje od 0 po tom pitanju. Lepo je sve bio si legenda ali gotovo i sa tim vise. LVG je odradio solidan posao, resio se skarta, dovedeni su neki potencijali i obezbedjena je LS prosle sezone, rezultati su sada izostali zadnjih 2 meseca. Menadzer je uvek prvi na spisku i kriv za sve tako da je to to. Previse je negativne energije i cak i da nije za otkaz jednostavno ne funkcionise vise.

                      Comment


                      • Van Gal ne treba da ode u penziju sa otkazom, treba sam da napusti klupu. Mnogo je dao fudbalu, ako bi sam otisao ipak bi to bio ljepsi kraj jedne velike karijere, ostavio bi dobre igrace po meni, ali postavljanje Gigsa bi znacilo da je JUnajted postao mid table ekipa. Segrt na klupi jedog od najvecih klubova planete, bruka i sramota.
                        sigpic

                        Comment


                        • Ono sto je najgore on je ceran i prije cetiri nedelje kad je sve bilo odlicno rezultatski, sad mu definitivno nema spasa, ali sledeca utakmica je preksjutra, tu nista ne moze da se uradi, ni za prvi januar isto.
                          sigpic

                          Comment


                          • Razumem Gigsa na klupi samo ako je Pep 100% dogovoren, u suprotnom Murinjo odmah.
                            sigpic

                            Comment


                            • Comment


                              • Novembar - decembar 1995. pet utakmica bez pobjede. Posle 26 godina sedam utakmica bez pobjede. SAF oba puta
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X