Van Gaal tells #MUTV there are no major developments on the injury front although Darmian could be back v Chelsea ("We'll wait & see").
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pa i Pepa moras trpiti bar sezonu, ali znas sta dobijas... i sa Zozeom je isto, znas da ces osvojiti titulu, e sad dali u prvoj ili drugoj sezoni to je nebitno...
Dok sa LvGom ne znamo sta dobijamo, ja na primer dobijam nervni slom skoro svake utakmice
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostDa, kao sto i LVG donosi zdrave temelje za buducnost...
Moze Murinjo, ali koliko cemo njega trpeti ako ne bude imao rezultate?
A Gvardiola bi se dugo zadrzao, preko tri godine nidje nece ostati. Proslo vam je to vrijeme Fergusona, nikad vise to necemo vidjeti, mozda neka druga generacija. Sad dovodis trenera na 3-5 godina u najboljem slucaju i to je to.sigpic
Comment
-
Sa svima se zna šta se dobija samo niko ne kapira gde dolazi. Kakav pritisak dobija i ako se nemaju rezultati odmah smeši se otkaz.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Slazem se za to, jednostavno u ovom modernom fudbalu se ne trpe neuspesi i lete glave...
I najsmesnija mi je prica kad neko kaze Zoze nije u duhu Junajteda... ne radi sa mladima, defanzivan fudbal, tradicijom itd... proslo je to vreme, blago nama ako zivimo jos u tim zabludama
Comment
-
Nije daleko dolazak Pepa, pa cemo vidjeti oce li bas to tako glatko ici. Zato je Murinjo sigurniji, sabice i njega pritisak ali on je provjeren u PL. Pep se jos nije susreo sa takvim pritiskom, Barsa i Bajern su sala za engleske azdaje. Samo rad u Realu moze parirati.sigpic
Comment
-
Ta prsotona Pele se preporodio kada je došao Mou. U svakom smislu te reči.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Pepe postao jedan od najboljih stopera svijeta kod Murinja, jeste bio najprljaviji bas kod Murinja, sad se bas smirio ali jbg cilj opravda sredstvo. Kosta je prljav te prljav, nesto ne vidim da iko pljuje Simeonea sto igra ruzno, sto su mu igraci prljavi, on je genije, a Murinjo djubre.
Stvarno se pitam sta ste gledali i za koga navijate poslednjih 10-20 godina. Erik Kantona je fudbalski genije, a prljav i bezobrazan do bola, Kin isto, jedan od najboljih vezista koje sam gledao, a svakako i jedan od najprljavijih. Nije fudbal balet. Potpuno nejasno razmisljanje.
Evo ga Vardi na koga svi svrsavate, rasita, govedo tesko, mrzi ga pola Engleske, on radi svoj posao i daje golove. Samo je to vazno.sigpic
Comment
-
Anri je meni jedan od najdrazih igraca bio, ali je znao da bude strasno govedo. Pricao stalno nesto dok se igra fudbal, provocirao stopere, o Vijeiri bolje da ne pocinjem, a jedan od najmocnijih vezista koje sam ikad vidio. Apsolutno me zabolje kolika su djubrad ako su dobri fudbaleri.sigpic
Comment
-
Ja nešto tuđu đubrad nikako ne varim, ali zato našu nisam nikada videla. Ko je đubre?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment